Ja w Nd podjechałam nawet z mężem pod maca po czym wyrzuty sumienia i zawróciłam on nic nie mówił chyba bal się odezwać bo mi hotmony szalejąJa nie jadłam przed fast food A teraz bym chciała,ale rozsądek wygrywa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w Nd podjechałam nawet z mężem pod maca po czym wyrzuty sumienia i zawróciłam on nic nie mówił chyba bal się odezwać bo mi hotmony szalejąJa nie jadłam przed fast food A teraz bym chciała,ale rozsądek wygrywa.
Ja dlatego się pilnuje bo dużo zrzuciłam kg i nie chce wracać do tego co było.Ja ani w pierwszej ciazy sobie nie odmawialam, ani teraz tym bardziej nie zamierzam drastyczna diete bede miala po porodzie [emoji14] to chociaz teraz nie bede sobie zalowac
Po obróbce termicznej możesz zjeść.Ja wlansie ugotowałam sobie Rivioli, kupiłam w Biedrze w lodówce są. Ale sa z nadzieniem 4 sery. Chyba jak zjem i nawet jak jest pleśniowy to coś może mi się stać? Kuzwa teraz o tym pomyślałam jak pol zjadłam...[emoji2356][emoji2368]
60 kg różnicyZobacz załącznik 1079011
A czemu po porodzie drastyczną dietę planujesz ??Ja ani w pierwszej ciazy sobie nie odmawialam, ani teraz tym bardziej nie zamierzam drastyczna diete bede miala po porodzie [emoji14] to chociaz teraz nie bede sobie zalowac
A czemu po porodzie drastyczną dietę planujesz ??
Wow!!! Musisz być silną babeczką !!!60 kg różnicyZobacz załącznik 1079011
Ale właśnie przy karmieniu nie trzeba mieć żadnej diety, wręcz przeciwnie !!! Oczywiście codzienna pizza i cola niewskazane, ale można jeść absolutnie wszystkoBrakuje jednego zdania : zakladajac ze bede kp [emoji14]