reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

ja w poprzedniej ani razu nie rzygalam. robilas testy bądź spokojna.. objawy moga Cie ominąć albo dopaść niespodziewanie. glowa do góry :)
Być może tak jest ale coś sobie wkrecilam że jak nie rzygam to coś jest nie tak... wiem mam z deklem [emoji2356][emoji2356] Ale co poradzić że dostaje już na łeb [emoji2368][emoji2368] Chyba od tego siedzenia w chacie...

reklama
Miejmy nadzieję że jest tak ja mówisz! Ale wiesz jak za dużo się przeżywa to potem człowiek na głupia myśli [emoji23][emoji2368]
ja w poprzedniej ani razu nie rzygalam. robilas testy bądź spokojna.. objawy moga Cie ominąć albo dopaść niespodziewanie. glowa do góry :)

No właśnie o tym mówię. Bo dziewczyny na staraczkach mi napisały że z ziołowym herbatami trzeba uważać, żadnej nie można pić, zielonej kawę ograniczyć do minimum więc już sama nie wiem co ja mam pić [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Wszystko w granicach rozsadku jest ok :) jakbym sie tak przejmowala co jesc a czego nie to bym zyla o powietrzu [emoji14]

W zabobony nie wierzę WGL...[emoji4] dla mnie zabobony są śmieje i tyle... z tymi badaniami to różnie. Mapę wie składają w to mnostwo pracy wierzę w to, ale denerwuje mnie jak coś czytam że jest źle A za pół roku stwierdzają z jednak jest dobre...
To jest właśnie niesamowite w medycynie. Moja macocha aktualnie bada skąd bierze się aizhaimer. I wiecie co bardzo często przyczynia się do niego bakteria która atakuje dziąsła. Wcześniej nikt nawet nie przypuszczał. Zazwyczaj zakładano tylko genetyka lub przypadek losowy. I to jest piekne w medycynie. Jak mi kiedyś ginekolog powiedzial proszę pani my może mamy wiedzę na poziomie 15 proc jeśli chodzi o ciążę natura jest nieprzewidywalna...

No właśnie o tym mówię. Bo dziewczyny na staraczkach mi napisały że z ziołowym herbatami trzeba uważać, żadnej nie można pić, zielonej kawę ograniczyć do minimum więc już sama nie wiem co ja mam pić [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Jeśli chodzi o zioła to to podobno prawda kiedyś widzialam listę ziół jakich nje powinno się pić...

No tak to prawda że jest to niesamowite. Co do ciąży to dużo jeszcze ludzie o jej nie wiedzą, dużo jest niewiadomych... może z czasem czegoś więcej się dowiemy
To jest właśnie niesamowite w medycynie. Moja macocha aktualnie bada skąd bierze się aizhaimer. I wiecie co bardzo często przyczynia się do niego bakteria która atakuje dziąsła. Wcześniej nikt nawet nie przypuszczał. Zazwyczaj zakładano tylko genetyka lub przypadek losowy. I to jest piekne w medycynie. Jak mi kiedyś ginekolog powiedzial proszę pani my może mamy wiedzę na poziomie 15 proc jeśli chodzi o ciążę natura jest nieprzewidywalna...

Ja wlansie ugotowałam sobie Rivioli, kupiłam w Biedrze w lodówce są. Ale sa z nadzieniem 4 sery. Chyba jak zjem i nawet jak jest pleśniowy to coś może mi się stać? Kuzwa teraz o tym pomyślałam jak pol zjadłam...[emoji2356][emoji2368]
Wyluzuj to nie są raczej prawdziwe sery. Ale na przyszłość takie sery musimy eliminować. Ja wyeliminowałam też fast food typu mc czy kfc 😄 tylko słodyczy nie umiem so ie odmówić 😔😒

reklama
Do góry