Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
9 -10 jakoś takJakie ładne te KRESKI Ci wyszły. Ile jesteś po terminie @? Bo kurde mi tydzień po wyszła taka mega blada..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 -10 jakoś takJakie ładne te KRESKI Ci wyszły. Ile jesteś po terminie @? Bo kurde mi tydzień po wyszła taka mega blada..
9 -10 jakoś tak
Tylko Cycki i ból brzucha.. żadnych zachcianek, mdłości nic... właśnie to jest dziwne.
Ja z kawy nie zrezygnuje.chociaż kupuje teraz bez kofeinyDziewczyny ja już nie pije kawy od dnia testu. Po transferze przeszłam na jedna dziennie a potem już całkiem - pije raz dziennie inkę czekoladowa, chce jeszzcze kupic karmelowa. Nie piłam kawy mimo ze pracowałam na nocne zmiany. To poczucie ze musimy to jak z paleniem papierosów zwykły nawyk.
Ja z kawy nie zrezygnuje.chociaż kupuje teraz bez kofeiny
Jednak 4 dni to spora różnica.Ja eobilam jakies 6dni po terminie blaszioch straszny był...
Dziewczyny ja już nie pije kawy od dnia testu. Po transferze przeszłam na jedna dziennie a potem już całkiem - pije raz dziennie inkę czekoladowa, chce jeszzcze kupic karmelowa. Nie piłam kawy mimo ze pracowałam na nocne zmiany. To poczucie ze musimy to jak z paleniem papierosów zwykły nawyk.
Uwierz mi, że przy pierwszej ciazy to mnie nawet cycki nie bolały bylam tylko zmęczona.. teraz te tygodnie były dla mnie straszne wiem, ze mogło byc gorzej bo mogły dojść wymioty ale i tak było/jest? Kiepsko... dzis jest pierwszy dzień gdzie sie czuje ok nawet po jedzeniu jest dobrze.. zmeczenie czuje ale nie jest tak zle jak do wczoraj było.. jeszcze zobacze jak wrócę do domu czy nagle opadnie z sił bo wczoraj od 18 juz leżałam dobrze, ze syn jest wyrozumiały. Ciesz się i korzystaj
Jednak 4 dni to spora różnica.
Ja w dniu miesiączki miałam spoko
25 czułość
Ale co kobieta to inaczejZobacz załącznik 1078961