Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Tak wieje,że nie wiem jak dojdę na przystanek,A malutka nie jestem. Trzęsie nawet oknem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nienikogo byl, przyjmuje w Labedach, fajny lekarz, no i cc mi robil jako swojej pacjentce chyba tym razem takze go wybiore, a prenatalne do Arabskiego bo ten w 13 tyg powiedział ze cora na 90 proc o ze skoro powiedzial, to znaczy, ze jest pewny i tak bedzieJa na prenatalne do Zubika chodziłam i też bardzo fajny - w jednej przychodni przyjmują gdzie przyjmuje Ksiazarek? Bo go nie znam. Ostatni poród 5 lat temu więc chyba jeszcze nie był ordynatorem wtedy nie pamiętam go zupełnie.
U nas tez i szaro i ciemno :/Tak wieje,że nie wiem jak dojdę na przystanek,A malutka nie jestem. Trzęsie nawet oknem.
Pisalam chyba wczoraj ale nie wiem czy ktoś widział.Czemu złe?
Ja mialam tak w poprzedniej ciazy, niby jakas slabosc, a potem nagle nic, zero...az w koncu jak mnie zaczelo mdlic to grzmijcie narody... jeszcze wszystko przyjdziePisalam chyba wczoraj ale nie wiem czy ktoś widział.
Nie mam totalnie żadnych objawów ale nie mówię w sensie że coś lekko czuje czy coś
Ja wogole nie mam nic...
Ppdezjewam że to puste jajo
Jedyna nadzieja była w tym że na treningu mi moc spadnie e jednak nie
No nic a nic dałam sobie taki wycisk a siła jeszcze została
Ja jestem na urlopie wychowawczym do końca m-ca i liczę że dostanę od lekarza zwolnienie, bo tak jak piszesz pieniądz się przyda [emoji6]super pomysł ja u mnie powiedzialam jakos 2 tyg przed pojsciem na l4. to było ok 5 miesiąca.
ja w lutym zaczęłam wychowawczy i tez bede musiala jakos to odkręcić... rezygnowal ktos z wychowawczego i poszedl na zwolnienie? zawsze jakis poeniadz.. [emoji5]
Aaa teraz rozumiem.Pisalam chyba wczoraj ale nie wiem czy ktoś widział.
Nie mam totalnie żadnych objawów ale nie mówię w sensie że coś lekko czuje czy coś
Ja wogole nie mam nic...
Eee tam puste jajo ofmd razu... Każdy organizm inaczej reaguje! To, że nie masz mdłości czy innych objawów jeszcze o niczym nie świadczy. A jak bardzo się martwisz to powtórz sobie bete - na pewno pięknie przyrosłaPisalam chyba wczoraj ale nie wiem czy ktoś widział.
Ja wogole nie mam nic...
Hej - glowa do gory! Pozytywne mysli sciagaja pozytywne wydarzeniaWitam.
Ja już zaraz do pracy się zbieram dojem sniadanie odprowadze dziecko i wsiadam na rower, mam takie zakwasy że nie wiem jak dojadę
Dalej mam strasznie zle przeczucia ;(
Kciukasy!Dziewczyny, a ja za niecałą godzinę pierwsze USG.. wg appki 5+4, 3majcie kciuki!!