reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja na prenatalne do Zubika chodziłam i też bardzo fajny - w jednej przychodni przyjmują 🙂 gdzie przyjmuje Ksiazarek? Bo go nie znam. Ostatni poród 5 lat temu więc chyba jeszcze nie był ordynatorem wtedy 🤔 nie pamiętam go zupełnie.
Chyba nienikogo byl, przyjmuje w Labedach, fajny lekarz, no i cc mi robil jako swojej pacjentce :) chyba tym razem takze go wybiore, a prenatalne do Arabskiego bo ten w 13 tyg powiedział ze cora na 90 proc o ze skoro powiedzial, to znaczy, ze jest pewny i tak bedzie :D

Pisalam chyba wczoraj ale nie wiem czy ktoś widział.
Nie mam totalnie żadnych objawów ale nie mówię w sensie że coś lekko czuje czy coś
Ja wogole nie mam nic...
Ppdezjewam że to puste jajo

Jedyna nadzieja była w tym że na treningu mi moc spadnie e jednak nie
No nic a nic dałam sobie taki wycisk a siła jeszcze została

Nie mam totalnie żadnych objawów ale nie mówię w sensie że coś lekko czuje czy coś
Ja wogole nie mam nic...

Ja mialam tak w poprzedniej ciazy, niby jakas slabosc, a potem nagle nic, zero...az w koncu jak mnie zaczelo mdlic to grzmijcie narody... jeszcze wszystko przyjdzie :)

super pomysł :) ja u mnie powiedzialam jakos 2 tyg przed pojsciem na l4. to było ok 5 miesiąca.

ja w lutym zaczęłam wychowawczy i tez bede musiala jakos to odkręcić... rezygnowal ktos z wychowawczego i poszedl na zwolnienie? zawsze jakis poeniadz.. [emoji5]
Ja jestem na urlopie wychowawczym do końca m-ca i liczę że dostanę od lekarza zwolnienie, bo tak jak piszesz pieniądz się przyda [emoji6]

Ja wogole nie mam nic...

Aaa teraz rozumiem.
Ja też tak miałam w 1 ciąży.
Ty jesteś cały czas bardzo aktywna więc organizm też inaczej reaguje.
Może gdybyś dała się ciału wyciszyć,wrzucić na luz przejęły by hormony ciążowe przewagę.
Mam koleżankę która do końca była na siłowni,prowadzili ja specjaliści i mówiła ,że jak była nakręcona przez siłownię to jakby ciąża nie dawała objawów takich standardowych. Wystarczyło kilka dni totalnego luzu i od razu wiedziała jak czuje się kobieta w ciąży[emoji23][emoji23] w momencie wróciła do ćwiczeń.

Ja wogole nie mam nic...

Eee tam puste jajo ofmd razu... Każdy organizm inaczej reaguje! To, że nie masz mdłości czy innych objawów jeszcze o niczym nie świadczy. A jak bardzo się martwisz to powtórz sobie bete - na pewno pięknie przyrosła ❤️

reklama
Do góry