Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a ja za niecałą godzinę pierwsze USG.. wg appki 5+4, 3majcie kciuki!! [emoji4]
Dziewczyny, a ja za niecałą godzinę pierwsze USG.. wg appki 5+4, 3majcie kciuki!! [emoji4]
Super[emoji177][emoji177][emoji177]Dziewczyny, a ja za niecałą godzinę pierwsze USG.. wg appki 5+4, 3majcie kciuki!! [emoji4]
Czemu złe?Witam.
Ja już zaraz do pracy się zbieram dojem sniadanie odprowadze dziecko i wsiadam na rower, mam takie zakwasy że nie wiem jak dojadę
Dalej mam strasznie zle przeczucia ;(
Ja w ciąży z synem właśnie w walentynki pierwszy raz [emoji813] usłyszałam [emoji7] datę zapamiętam do końca życia [emoji38]
super pomysł ja u mnie powiedzialam jakos 2 tyg przed pojsciem na l4. to było ok 5 miesiąca.A tak za 2 tyg uswiadomie moje kochane dziewczyny w pracy [emoji16]