reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
czekamy na wieści [emoji173]
ja z synem 1 wizytę mialam 8+6, teraz będzie 8+1. takie kolejki ze chocbym chciala szybciej musze poczekać, jedyny plus ze jak będzie ok odrazu założą karte ciazy i dadzą skierowania na badania
Dziewczyny, a ja za niecałą godzinę pierwsze USG.. wg appki 5+4, 3majcie kciuki!! [emoji4]

A tak za 2 tyg uswiadomie moje kochane dziewczyny w pracy [emoji16]
super pomysł :) ja u mnie powiedzialam jakos 2 tyg przed pojsciem na l4. to było ok 5 miesiąca.

ja w lutym zaczęłam wychowawczy i tez bede musiala jakos to odkręcić... rezygnowal ktos z wychowawczego i poszedl na zwolnienie? zawsze jakis poeniadz.. [emoji5]

U mnie od rana na słodko,Ale zaczynam wybierać tzw mniejsze zło.
Płatki owsiane,banan,jajko,jogurt ,trochę miodu i do piekarnika.
20200211_071009.jpeg

Załączniki

• 20200211_071009.jpeg
    20200211_071009.jpeg
    102,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Przepraszam ze nie na temat i niestety jesZcze do was nie dolacze:( ale mam pytanie czy ktoras z dziewczyn tutaj zaszla w ciążę naturalnie przy oligospermi 2 stopnia czyli za mala liczba plemnikow w nasieniu partnera?

Do góry