reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
czekamy na wieści [emoji173]
ja z synem 1 wizytę mialam 8+6, teraz będzie 8+1. takie kolejki ze chocbym chciala szybciej musze poczekać, jedyny plus ze jak będzie ok odrazu założą karte ciazy i dadzą skierowania na badania
Dziewczyny, a ja za niecałą godzinę pierwsze USG.. wg appki 5+4, 3majcie kciuki!! [emoji4]

A tak za 2 tyg uswiadomie moje kochane dziewczyny w pracy [emoji16]
super pomysł :) ja u mnie powiedzialam jakos 2 tyg przed pojsciem na l4. to było ok 5 miesiąca.

ja w lutym zaczęłam wychowawczy i tez bede musiala jakos to odkręcić... rezygnowal ktos z wychowawczego i poszedl na zwolnienie? zawsze jakis poeniadz.. [emoji5]

U mnie od rana na słodko,Ale zaczynam wybierać tzw mniejsze zło.
Płatki owsiane,banan,jajko,jogurt ,trochę miodu i do piekarnika.
20200211_071009.jpeg

Załączniki

• 20200211_071009.jpeg
    20200211_071009.jpeg
    102,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Przepraszam ze nie na temat i niestety jesZcze do was nie dolacze:( ale mam pytanie czy ktoras z dziewczyn tutaj zaszla w ciążę naturalnie przy oligospermi 2 stopnia czyli za mala liczba plemnikow w nasieniu partnera?

Do góry