reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja mam wizyte 24.02. I jesli zobaczę serduszko to chyba wlasnie powiemy rodzicom i najblizszym. Ja pracuje u Brata-zalamie sie chlopina 😂
A jak powiemy Córci-skonczone 6 lat to juz reszta swiata sie dowie, dlatego troche sie boję.

Musze wyzbyc aie tego uczucia z tylu glowy-ze cos moze sie stac. Bo zawsze moze sie stać, ale mysle ze kazda z nas gdzies ma takie myśli...

A tak za 2 tyg uswiadomie moje kochane dziewczyny w pracy 😁

Załączniki

• Screenshot_20200208-071253.jpg
    Screenshot_20200208-071253.jpg
    158 KB · Wyświetleń: 90
Musze wyzbyc aie tego uczucia z tylu glowy-ze cos moze sie stac. Bo zawsze moze sie stać, ale mysle ze kazda z nas gdzies ma takie myśli...
Rozumiem Cię w 100%
Ja jeszcze czasem mam głupie myśli,ale to dlatego pewnie, że lepiej być miło zaskoczona niż rozczarować się gorzko.
Ja mam drugą wizytę 25.02 więc to będzie jakiś 7 tydzień i dzień.

Dzisiaj już moja szefowa wraca. Fajna babka,Ale nie darzę jej sympatią. Byle do 25 i jej powiem,bo ona mi lubi zapisać Full ludzi,A ja czuje że w tej ciąży nie mam tyle energii. Wiek też robi swoje. Poza tym więcej obowiązków.

reklama
Witam.
Ja już zaraz do pracy się zbieram dojem sniadanie odprowadze dziecko i wsiadam na rower, mam takie zakwasy że nie wiem jak dojadę

Dalej mam strasznie zle przeczucia ;(

Do góry