reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja mam wizyte 24.02. I jesli zobaczę serduszko to chyba wlasnie powiemy rodzicom i najblizszym. Ja pracuje u Brata-zalamie sie chlopina 😂
A jak powiemy Córci-skonczone 6 lat to juz reszta swiata sie dowie, dlatego troche sie boję.

Musze wyzbyc aie tego uczucia z tylu glowy-ze cos moze sie stac. Bo zawsze moze sie stać, ale mysle ze kazda z nas gdzies ma takie myśli...

A tak za 2 tyg uswiadomie moje kochane dziewczyny w pracy 😁

Załączniki

• Screenshot_20200208-071253.jpg
    Screenshot_20200208-071253.jpg
    158 KB · Wyświetleń: 92
Musze wyzbyc aie tego uczucia z tylu glowy-ze cos moze sie stac. Bo zawsze moze sie stać, ale mysle ze kazda z nas gdzies ma takie myśli...
Rozumiem Cię w 100%
Ja jeszcze czasem mam głupie myśli,ale to dlatego pewnie, że lepiej być miło zaskoczona niż rozczarować się gorzko.
Ja mam drugą wizytę 25.02 więc to będzie jakiś 7 tydzień i dzień.

Dzisiaj już moja szefowa wraca. Fajna babka,Ale nie darzę jej sympatią. Byle do 25 i jej powiem,bo ona mi lubi zapisać Full ludzi,A ja czuje że w tej ciąży nie mam tyle energii. Wiek też robi swoje. Poza tym więcej obowiązków.

reklama
Witam.
Ja już zaraz do pracy się zbieram dojem sniadanie odprowadze dziecko i wsiadam na rower, mam takie zakwasy że nie wiem jak dojadę

Dalej mam strasznie zle przeczucia ;(

Do góry