reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Albo przełożę wizytę o tydzień jeszcze [emoji848] dla własnego komfortu psychicznego iść jak już to serduszko będzie raczej?
Ja nie chcę mówić co przezywalam teraz jak nie zobaczyłam [emoji813] a wg apki już 6+3...lekarz powiedział, że 5tc i widać tylko pęcherzyk... Za 6 dni już serduszko, ale te 6 dni to masakra... Nie polecam. Ja bym poczekala z wizytą chyba [emoji3526]

reklama
Mowilyscie bliskim o ciazy juz? A te ktore maja juz dzieci - kiedy chcecie im powiedziec?
My mamy synka 2l4m i jak zobaczyliśmy [emoji813] to mu powiedzieliśmy, że mama ma w brzuszku dzidziusia... Mówi, że będzie bratem i bedzie się bawił z dzidziusiem... Pyta, czy jak burczy mi w brzuch to dzidziuś się wierci [emoji38] słodki jest [emoji813]️

Ja nie chcę mówić co przezywalam teraz jak nie zobaczyłam [emoji813] a wg apki już 6+3...lekarz powiedział, że 5tc i widać tylko pęcherzyk... Za 6 dni już serduszko, ale te 6 dni to masakra... Nie polecam. Ja bym poczekala z wizytą chyba [emoji3526]
Nawet nie chce myśleć o tym... 🙄 A mam skłonności do przesady i paniki więc pewnie cały tydzień bym przepłakała. Nie chcę sobie tego robić bo wiem, że nie podejdę do tego racjonalnie 😉 a te kilka dni już wytrzymam z myślą, że może już później będzie ładnie widać serduszko, dostanę kartę ciąży (nie pamiętam kiedy dostałam w poprzedniej ciąży) i będę się mogła już wyluzowac, że wszystko idzie ok 😃

Ja tak pójdę do giną to będzie 6t6d także myślę że juz będzie serduszko ładnie biło... oby bo już po malu mam zawał [emoji85][emoji33][emoji33]

O.matko, jaki słodziak!!! [emoji173][emoji173][emoji173]
My mamy synka 2l4m i jak zobaczyliśmy [emoji813] to mu powiedzieliśmy, że mama ma w brzuszku dzidziusia... Mówi, że będzie bratem i bedzie się bawił z dzidziusiem... Pyta, czy jak burczy mi w brzuch to dzidziuś się wierci [emoji38] słodki jest [emoji813]️

reklama
Do góry