reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja mam mega dużo śluzu teraz. W 1 nie miałam.
Ja też mam, ale taki bardziej przezroczysty. W 1 ciąży też nie miałam, nic a nic, ale wtedy to w ogóle jakiś inny organizm miałam. Parę lat temu nie miałam chociazby żadnego pms, a tak od roku to ledwo żyje przed każdą miesiączka... Chyba się starzeje...albo coś mi się z hormonami poprzestawialo 😎

Moje cycki tez nie bolą, dopiero jak mocno zcisne to coś tam czuje. Jedynie maja żyłki fioletowe i sutki bardziej stercza
U mnie powiekszyly się sutki,całe otoczki takie się zrobiły wypukłe i mocno sciemnialy,ogólnie nabrzmiale ale niebolesne.pozatym jestem zmęczona ciągle ,innych objawów brak:-)

Ja dziś bez mocy. dopiero niedawno wstałam z łóżka i jakiś szybki obiad robię,ale juz czuję że nic nieprzełknę ble

Hyba dopiero zaczynają się dolegliwości bo już wczoraj ze sklepu nawiałam bo śmierdziało. Albo porostu dostałam lenia po 6 dniach pracy.

reklama
Do góry