reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja mam mega dużo śluzu teraz. W 1 nie miałam.
Ja też mam, ale taki bardziej przezroczysty. W 1 ciąży też nie miałam, nic a nic, ale wtedy to w ogóle jakiś inny organizm miałam. Parę lat temu nie miałam chociazby żadnego pms, a tak od roku to ledwo żyje przed każdą miesiączka... Chyba się starzeje...albo coś mi się z hormonami poprzestawialo 😎

Moje cycki tez nie bolą, dopiero jak mocno zcisne to coś tam czuje. Jedynie maja żyłki fioletowe i sutki bardziej stercza
U mnie powiekszyly się sutki,całe otoczki takie się zrobiły wypukłe i mocno sciemnialy,ogólnie nabrzmiale ale niebolesne.pozatym jestem zmęczona ciągle ,innych objawów brak:-)

Ja dziś bez mocy. dopiero niedawno wstałam z łóżka i jakiś szybki obiad robię,ale juz czuję że nic nieprzełknę ble

Hyba dopiero zaczynają się dolegliwości bo już wczoraj ze sklepu nawiałam bo śmierdziało. Albo porostu dostałam lenia po 6 dniach pracy.

reklama
Do góry