Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też przed wizytą. Nie mam przykrej historii położniczej za sobą więc może stąd moje podejście czyli na spokojnie i co ma być to i tak będzie. Ale rozumiem że ktoś po stracie może mieć zupełnie inne podejście bo to zrozumiałe
Ja zrobiłam test owu dzień przed testem. Wyszedł pozytywny.
hej u mnie tez narazie bez objawów. a co ciekawe zanim test wyszedł pozytywny napilam sie coli... tak mi smakowala jak nigdy... a w pierwszej ciąży tylko coca colą moglam ugasic pragnienie.. moze cis w tym jest...
Mi te właśnie colą bardzo smakuje. Wczoraj sama wypiłam chyba z litr [emoji23][emoji23]
Ja tym razem widzę że słodkie bardziej niż z młodym. Ja ogólnie nie przepadam za słodkim więc dziwnie tak.Dla mnie wlasnie wgl woda nie wchodzi tylko cola i soki... sam cukier niestety.... ale jest mi z tym dobrze [emoji23] no i poza słodkim to kwasne [emoji7] czyli norma i mięchooo