reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mam nadzieje, ze jutro sie to potwierdzi jak pojadę do pracy, bo pt byl dla mnie koszmarny pod względem tego, że bylo mi nie dobrze i pod wzgledem tego że nie miałam mocy ale to tez chyba bylo coś z ciśnieniem bo jak patrzalam na mojego partnera z pracy to tez nie wyglądał ciekawie, a jak zobaczylam się z lubym to powiedział, że zasypiał przed kompem... obym miala już to za sobą..
Zazdroszcze...przede mna wszystko :( juz sie tego boje, bo w poprzedniej ciazy mialam takie mdłości i nudności, ze chodzilam zgieta w pół jakies 3 tyg....

reklama
Teraz tylko do 14.02 wytrzymać do wizyty 🙂 kurde bardzo bym chciała już usłyszeć, że wszystko jest ok 😃 muszę jeszcze zrobić badania przed wizytą d'dimery i próby wątrobowe bo w ostatniej ciazy był problem z tym i trzeba to kontrolować od samego początku.

Teraz tylko do 14.02 wytrzymać do wizyty [emoji846] kurde bardzo bym chciała już usłyszeć, że wszystko jest ok [emoji2] muszę jeszcze zrobić badania przed wizytą d'dimery i próby wątrobowe bo w ostatniej ciazy był problem z tym i trzeba to kontrolować od samego początku.
Ja też mam kilka badań do zrobienia,jeszcze do Endo muszę pójść bo kazał przyjść od razu jakbym zaszła w ciążę z badaniami.

Teraz tylko do 14.02 wytrzymać do wizyty [emoji846] kurde bardzo bym chciała już usłyszeć, że wszystko jest ok [emoji2] muszę jeszcze zrobić badania przed wizytą d'dimery i próby wątrobowe bo w ostatniej ciazy był problem z tym i trzeba to kontrolować od samego początku.
D_diamery? To teraz się to zleca? Nigdy w ciąży nie miałem tego robionego.

Ja przed nastąpną wizytą dostalam tyle badan do zrobienia ze jestem w szoku bo w pierwszej ciąży to jakies pojedyncze pierdoly mialam zrobic.. chyba mialam racje że pierwszy lekarz byl średnim..

Ma któraś z Was konflikt?
Ja :)

Ogolnie to ja sie panicznie boje, wiem, ze pewnie bedzie cc, wiem, zebedzie anemia...w poprzedniej ciazy po cc mialam przetaczana krew, corke zobaczylam po 7 godzinach od cc :( ciezko bylo...po za tym wiek, w tym roku skoncze 35 lat, to tez pewnie swoje robi... eh :(

reklama
Ok, mój post przeszedł bez echa - ale proszę tylko, trzymajcie jutro kciuki, bo idę na Prywatne usg, które udało mi się dzisiaj zabukować (co prawda prawie 200km od domu, ale chce wiedzieć co i jak!)

Tak mnie stresuje to plamienie wczorajsze, że nie strzymie do jutra!
Trzymam kciuki! Ja bym tez juz chciala, ale to jeszcze za wczesnie, poczekam na spokojnje do 6-7 tyg.

Do góry