reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny robiliście w ciąży test owulacyjny? Bo mi tyle ich zostało że robiesobie zadali i są takie jaja że jest kreska testową tak ciemna A kontrolnej prawie nie widać. Testową pojawia się od razu gruba po zameczeniu w moczu [emoji23][emoji23][emoji23] zdjęcie poglądowe. Chyba beta musi być wysoka...Zobacz załącznik 1078137

Testy owu tez mogą wykryć ciąże bo hormon hcg ma podobna budowę do lh i może zaburzać wynik [emoji4]

reklama
Np właśnie mnie to zawsze ciekawiło. Bp dziewczyny pisałam że testy owu szybciej pokazały im ciążę niż ciążowy. Więc sama zrobiłam przed terminem @. Ale był negatyw dopiero chyba od terminu @ zaczął wychodzić pozytywna. A teraz to już ta kreska jakiś mutant [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nigdy nie robiłam
Ale wiem że te testy wariują jak się jest w ciąży i właśnie że czasem ta kreska druga wychodzi ale nie zawsze gdzieś na tym forum nawet kiedyś taki wątek znalazłam i dziewczyny miały różne wyniki

Słyszałam właśnie o tym dlatego tyle ich mam i sobie robię z ciekawości [emoji23][emoji23] z dnia na dzień ta kreska coraz ciemniejsza choć nie wiem czy jeszcze ciemniejsza może byc bo dziś nawet słabo widać kontrolna [emoji23][emoji23][emoji23]
Testy owu tez mogą wykryć ciąże bo hormon hcg ma podobna budowę do lh i może zaburzać wynik [emoji4]

Ja akurat nie lubię pieszczot piersi poza tym mam jeszcze mleko [emoji23]
To się ciesz [emoji23] Ja mam problem bo cycki bolą więc mąż niezadowolony bo pomacac se nie może [emoji23][emoji23][emoji23]
Z tymi objawami nie ma co świrować. Myślę, że najczęściej się pojawiają koło 8-9 tygodnia. Poza tym na pewno każda ma jakieś drobne objawy po prostu nie interpretuje ich jako ciążowe :) pamiętajcie - spokój nas uratuje

Mój mąż bardzo lubi piersi zresztą ja też lubię jak on mnie dotyka [emoji7]
Ja to schizuje ho jeszcze przed wizytą jestem i masakra...
Ja akurat nie lubię pieszczot piersi poza tym mam jeszcze mleko [emoji23] Z tymi objawami nie ma co świrować. Myślę, że najczęściej się pojawiają koło 8-9 tygodnia. Poza tym na pewno każda ma jakieś drobne objawy po prostu nie interpretuje ich jako ciążowe :) pamiętajcie - spokój nas uratuje

Ja też przed wizytą. Nie mam przykrej historii położniczej za sobą więc może stąd moje podejście :) czyli na spokojnie i co ma być to i tak będzie. Ale rozumiem że ktoś po stracie może mieć zupełnie inne podejście bo to zrozumiałe

reklama
Do góry