reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Każda z nas ma inna historie, ja tez pracowalam do momentu jak zaczelam plamić potem przeboje bo nagle lekarz stwierdzil dziurę w sercu mojego synka wiele strachu i nie potrzebnego stresu a okazało się, że jego usg bylo chyba brudne bo nie wiem jak to rozumieć skoro wczesniej nie widzial a potem wyskoczył z tym jak filip z konopii i jeszcze przekazał to tak ze wyszłam zaryczana z gabinetu.. są takie sytuacje, ze trzeba isc na l4 i nie oglądać się na to co mówią do okola. Ja trzymam kciuki, ze nam wszystkim bedzie dane donosić zdrowe dzidzie. Chociaż nie uktywam, że dużo dziewczyn sie nie odzywa i nie wiemy co z nimi
A ja zamierzam bo jedna ciążę straciłam i teraz zrobie wszystko by było ok. Nie oznacza to obijania się itd

reklama
40 rocznica ślubu to jest wynik tylko pozazdrościć...
Trzymam kciuki za studia oby bylo pozytywnie i do przodu..
Ja to poki co leze i pachne :) mloda tylko drazni o telefon zeby pograc... pozniej egzamin, do mamy zajechac zyczenia zlozyc z okazji 40 rocznicy slubu i do domu :)

Cześć dziewczyny! Trzeba przyznać, że w Polsce naprawdę mamy baaardzo dobrze w kwestii L4 i macierzyńskiego, no i oczywiście jak jest dobrze, to jest to też nadużywane, ale w sumie każdy niech robi jak chce, bo i tak nikt nikogo nie przekona do swoich racji, więc każdy i tak zostaje z własnym zdaniem ;) My dziś jedziemy na wieś do rodziców i teściów i dopiero jutro wracamy. Za chwilkę się biorę za pakowanie naszej gromadki i ruszamy, więc nie muszę myśleć o gotowaniu przez cały weekend :)

W każdym z przypadków maja po ponad 1mm ,W normie na dany tydzień.
Pierwsze usg z synem,że tak powiem było robione lata temu na starym sprzęcie więc też jakość i wygląd może być kiepska.
Ale ja nie pisałam, że coś jest nie tak! Zwyczajnie ja też zawsze kropkę (w 1c) nazywałam "naszym kropkiem" a potem okazało się, że zarodek to wcale nie taka kuleczka hehe

Nieważne no [emoji38] to nie było nic złośliwego.

Ale ja nie pisałam, że coś jest nie tak! Zwyczajnie ja też zawsze kropkę (w 1c) nazywałam "naszym kropkiem" a potem okazało się, że zarodek to wcale nie taka kuleczka hehe

Nieważne no [emoji38] to nie było nic złośliwego.
Ale ja się nie obrażam ani nic.
Ciąża we właściwym miejscu jest. Nie jest pusty pęcherzyk i tyle mi wystarczy.
Czyli wszystko jest jak należy w tym tygodniu.
Mogłoby być pusto .

reklama
Do góry