reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Kurde myślę podobnie....[emoji849] oby nasi lekarze nas uspokoili A my zaczniemy czerpać czystą radość z naszego stanu [emoji7]
te dni oczekiwania do Usg strasznie się dużą nie wiem jak doczekać jeszcze ponad 2 tygodnie :D
a objawów nie mam żadnych już sama nie wiem czy sobie nie wkręciłam..
U mnie dziś w aplikacji zaczął się 7 tydzien. 6+0 [emoji4] oby fasolka się rozwijała [emoji16]

reklama
ja mam 5+4. w poniedziałek ide po jeszcze jeden test dla pewności bo jakos uwierzyć nie mogę :)
Kurde myślę podobnie....[emoji849] oby nasi lekarze nas uspokoili A my zaczniemy czerpać czystą radość z naszego stanu [emoji7]
U mnie dziś w aplikacji zaczął się 7 tydzien. 6+0 [emoji4] oby fasolka się rozwijała [emoji16]

tak mi się właśnie przypomnialo ze w pierwszej ciazy tak mnie mdliło ze do pracy jechalam z 3 przesiadkami i moglam jesc tylko jabłka.. afera byla jak sie skończyły a ja spóźniona już do pracy biegałam po wszystkich żabkach w okolicy za jablkami a jak pech chciał nigdzie nie było [emoji23][emoji23]

Hej dziewczyny z tym Zusem trochę przesadzacie fakt robią kontrole kobiet w ciąży, ale to są wg mnie uzasadnione bo jak są na własnej działalności i nagle podnoszą sobie składki do poziomu 9 tyś miesiecznie i po chwili ida na l4 z tytułu ciazy to to jest jawne okradanie państwa.. możecie się oczywiscie z mna nie zgodzic ale uważam, ze nie ktore kobiety po prostu przesadzają... zreszta lubego mama pracuje w zusie i takich przypadków jest coraz więcej. Generalnie chyba spoleczeństwo jest teraz nastawione na cwaniakowanie.
To już jest nieaktualny przepis....żeby mieć wyższe chorobowe musisz odkładać wyższe składki co najmniej 12 miesiecy:-) jak 2 miesiące podniesiesz i tak średnia jest liczona z 12 więc się to już nie oplaca:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry