reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja sobie z mama gadalam wlasnie jak mnie zaczelo brac na cofniecie.... ale udalo sie zatrzymac. :)

Nie dosc ze ostatnio zgubila samochod ostatnio w galerii i ludzie pomagali jej szukac to wczoraj mielismy alarm bombowy w 2 czy 3 galeriach, a ona akurat w niej byla po glukoze dla taty... i to wszystko w tej samej galerii [emoji23]

Dziewczyny dodałam symbol serduszka przy naszych nickach aby wiedziec juz u kogo bije... niestety nie pamiętam poprzednich waszych wizyt wiec prosze spójrzcie raz jeszcze na naszą tabelke i prosze o sugestie
20200208_131257.jpeg

Super pomysł z serduszkami...
Ja oficjalnie następna wizyte mam 03.03.
Ale w tygodniu postaram się umówić z moim ginekologiem na usg[emoji4]
Martwię się Ale myślę pozytywnie [emoji7]
Wczoraj byłam na parapetowce, przyjaciółka usiadła mówi do mnie wyładniałas. Ja tak patrzę. Mówię nie przesadzaj... jestem blada, zmęczona ona tak na mnie patrzy W innym sensie. Dotknęła mnie po brzuchu i mówi jest coś na rzeczy? Bo żyje już długo na tym świecie i widzę co się z Tobą dzieje , to widać....

Mówię wam kopara mi opadła... patrzyłam na nią w szoku. Kiwłam tylko głowa, bo siedzieliśmy w towarzystwie. Ale szok jak nie wiem....[emoji15]
Dziewczyny dodałam symbol serduszka przy naszych nickach aby wiedziec juz u kogo bije... niestety nie pamiętam poprzednich waszych wizyt wiec prosze spójrzcie raz jeszcze na naszą tabelke i prosze o sugestie Zobacz załącznik 1077802

No są tacy ludzie, że widzą mają jakieś przeczucie i własnie tego sie w pracy obawiam, że ktoś spojrzy i zobaczy to coś ten błysk w oku.. spokojnie wszystko bedzie dobrze, a jak ona cos zobaczyla to znaczy ze hormony dzialaja[emoji7]
Super pomysł z serduszkami...
Ja oficjalnie następna wizyte mam 03.03.
Ale w tygodniu postaram się umówić z moim ginekologiem na usg[emoji4]
Martwię się Ale myślę pozytywnie [emoji7]
Wczoraj byłam na parapetowce, przyjaciółka usiadła mówi do mnie wyładniałas. Ja tak patrzę. Mówię nie przesadzaj... jestem blada, zmęczona ona tak na mnie patrzy W innym sensie. Dotknęła mnie po brzuchu i mówi jest coś na rzeczy? Bo żyje już długo na tym świecie i widzę co się z Tobą dzieje , to widać....

Mówię wam kopara mi opadła... patrzyłam na nią w szoku. Kiwłam tylko głowa, bo siedzieliśmy w towarzystwie. Ale szok jak nie wiem....[emoji15]

reklama
te dni oczekiwania do Usg strasznie się dużą nie wiem jak doczekać jeszcze ponad 2 tygodnie :D
a objawów nie mam żadnych już sama nie wiem czy sobie nie wkręciłam..

Do góry