reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Musze chyba męża wyblagac zeby zmienil sobie grafik [emoji14] zeby mloda odbieral ze szkoly :) normalnie myslac o wyjsciu zaczynam zamarzac :( a jeszcze pada....

reklama
Ja w tej ciąży bardzo źle się czuję. Poprzednie były bez objawów oprócz braku okresu.
Dobrze ze przyszły tydzień mam urlop
Jeszcze tylko dzisiaj do 21 i jutro 14-21 i trochę wolnego

Tylko jutro muszę wstać rano bo na 7.20 mam kardiologa

Hej dziewczyny.
Ja moim córka zamówiłam takie koszulki...
Dla starszej i młodszej:-)
Ja dziś w pracy. Powiem wam średnio się czuje. Zawroty głowy, duży ruch A pracuje w restauracji. Przyjaciółka mnie pilnuje żebym nic nie dzwigala heh. Staram się na spokojnie przeżyć ten dzień...
U mnie z objawów ból piersi Ale jakie są ładne pełne [emoji7]
Czasami ból brzucha.
Ogólnie już lepiej.
Screenshot_20200206-163420_Chrome.jpeg
Screenshot_20200206-163359_Chrome.jpeg

Hej dziewczyny.
Ja moim córka zamówiłam takie koszulki...
Dla starszej i młodszej:-)
Ja dziś w pracy. Powiem wam średnio się czuje. Zawroty głowy, duży ruch A pracuje w restauracji. Przyjaciółka mnie pilnuje żebym nic nie dzwigala heh. Staram się na spokojnie przeżyć ten dzień...
U mnie z objawów ból piersi Ale jakie są ładne pełne [emoji7]
Czasami ból brzucha.
Ogólnie już lepiej. Zobacz załącznik 1077058Zobacz załącznik 1077059
Super.
Koszulki ekstra

U mnie chyba coś się zaczyna dziać. Właśnie usmzzylam kurde ja i śmierdzi mi kwasem. Jakby popsuje mięso było. Nie miałam to smażyć tak walił i teraz ten zapach w calej chacie czuje... Bo zwymiotuje... [emoji2961][emoji2961] A chwilę wcześniej czułam zapach mydła, a kumpela była na kawie i taka beke że mnie miała że szok. Powiedziała że kurczak pięknie pachnie i że chyba coś że mną nie tak [emoji23][emoji23][emoji23]
Oj moja to dopiero po piatku sie załączy :) az sie boje :D

Co jadlas, co pilas, co na obiad masz itp itd...

Ja sie czulam jakby mi mydlo w nos wsadzono i jakbym je zjadla :D ale przeszlo :) bol glowy znow mnie dopadl ... czuje sie jakby mialo mnie rozlozyc.. a to po prostu taka zmeczona jestem... nawet siku mi sie nie chce wstawac :D

Ja przed chwilą wróciłam z biedronki, pierwszy raz zebrało mnie na wymioty i to przy kasie. Na szczęście udało mi się opanować. Za godzinę jadę do pracy to idę jeszcze szybką pół godzinną drzemkę zaliczyć.

reklama
U mnie bez zmian,
Zupełnie nic
Zero nawet pół objawa nie ma

Jedynie to że nie chce mi się rowerem spowrotem do domu wracać bo zimno :) liczy się ?

A potem jeszcze taka długa trasa na wschód mnie czeka o ranyyyyy

Do góry