reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Fajnie ze mamy tutaj taką różnorodnosc zawodową :) Widzialam laborantki, fryzjerki, pielegniarki, teraz policjantka, ja akurat studentka administracji i pracuje w kancelarii osrodka zdrowia, panie z okienka pocztowego tez tu są :)

reklama
Ja standardowo obudziłam się po 5 na siku, a później już spać nie mogłam, zasnęłam przed siódma, no i trzeba było zbierać synka do przedszkola.. Teraz śniadanko, no i praca ;) U mnie plamienie raz jest przy podcieraniu, raz go nie ma.. jest brązowe, brzuch nie boli, więc póki co nie wariuje, a już w poniedziałek wizyta [emoji3526].. Tak sobie pomyślałam, że musi być dobrze, nie ma opcji [emoji3526] Czekam tylko na wynik progesteronu, żeby wiedzieć czy brać duphaston i w jakiej ilości..
Ja biorę od wczoraj 2x1
Zobaczymy co gin powie jutro.

O matko kochana! A ile jesteś śluz po terminie @?

Nie mam terminu, jestem po in vitro. Ja okres mam co 3-4 miesiące. Teoretycznie tydzień temu minął termin robienia testu po transferze. Wiec mozba powiedzieć ze tydzień po terminie dziś 34dc

Oddzwonili ze usg mogą mi zrobić w przyszły wtorek - 11.02 do tego dnia mam kontynuowac leki. Zapytałam ze mogę zostać w domu i nie pracować to zgodziła się na odpoczynek. Teraz 5 dlugich ciężkich dni

reklama
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze :)
Nie mam terminu, jestem po in vitro. Ja okres mam co 3-4 miesiące. Teoretycznie tydzień temu minął termin robienia testu po transferze. Wiec mozba powiedzieć ze tydzień po terminie dziś 34dc

Oddzwonili ze usg mogą mi zrobić w przyszły wtorek - 11.02 do tego dnia mam kontynuowac leki. Zapytałam ze mogę zostać w domu i nie pracować to zgodziła się na odpoczynek. Teraz 5 dlugich ciężkich dni

Do góry