reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Normalnie cała we krwi była i na papierze tez. I jeszcze 2 skrzepy. Brzuch mnie nie boli ale boje się isc sprawdzić czy się rozkręca. Zdrzemnęłam się i zaraz będę dzwonić do kliniki.
Trzymamy kciuki, żeby to tylko jakiś niegroźny krwiak się opróżnił!!! Dla pocieszenia też mocno krwawiłam w donoszonej ciąży, nawet były skrzepy!!! Pisz jak u Ciebie

reklama
Ja standardowo obudziłam się po 5 na siku, a później już spać nie mogłam, zasnęłam przed siódma, no i trzeba było zbierać synka do przedszkola.. Teraz śniadanko, no i praca ;) U mnie plamienie raz jest przy podcieraniu, raz go nie ma.. jest brązowe, brzuch nie boli, więc póki co nie wariuje, a już w poniedziałek wizyta ☺️.. Tak sobie pomyślałam, że musi być dobrze, nie ma opcji ☺️ Czekam tylko na wynik progesteronu, żeby wiedzieć czy brać duphaston i w jakiej ilości..

Do góry