reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Cześć :) Czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was już od paru dni. W sobotę zobaczyłam II. Nie mogę wskazać terminu z OM, bo poprzednia ciąża była biochemiczna i zakończyła się 3.01. i nie doczekałam się okresu. Sprawdzałam betę i przyrasta prawidłowo więc mimo trudnych doświadczeń jestem dobrej myśli :) Mam za sobą wizytę u lekarza. Beta wtedy wynosiła 380 więc na USG nic nie można było zobaczyć. Następna wizyta 25.02, bo mój gin jest na urlopie. Biorę: kwas, duphaston 3x dziennie, acard i neoparin. Poza tym standardowo - euthyrox, bo mam niedoczynność tarczycy.
Jestem już październikową mamą z 2016 r. Ten październik naprawdę nie jest taki zły :)
Pozdrawiam :)

Cześć :) Czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was już od paru dni. W sobotę zobaczyłam II. Nie mogę wskazać terminu z OM, bo poprzednia ciąża była biochemiczna i zakończyła się 3.01. i nie doczekałam się okresu. Sprawdzałam betę i przyrasta prawidłowo więc mimo trudnych doświadczeń jestem dobrej myśli :) Mam za sobą wizytę u lekarza. Beta wtedy wynosiła 380 więc na USG nic nie można było zobaczyć. Następna wizyta 25.02, bo mój gin jest na urlopie. Biorę: kwas, duphaston 3x dziennie, acard i neoparin. Poza tym standardowo - euthyrox, bo mam niedoczynność tarczycy.
Jestem już październikową mamą z 2016 r. Ten październik naprawdę nie jest taki zły :)
[emoji177][emoji177],hej

Przybijam piątkę, ja też październik 2016 :)

Przybijam piątkę, ja też październik 2016 :)

Nie mam terminu, jestem po in vitro. Ja okres mam co 3-4 miesiące. Teoretycznie tydzień temu minął termin robienia testu po transferze. Wiec mozba powiedzieć ze tydzień po terminie dziś 34dc

Oddzwonili ze usg mogą mi zrobić w przyszły wtorek - 11.02 do tego dnia mam kontynuowac leki. Zapytałam ze mogę zostać w domu i nie pracować to zgodziła się na odpoczynek. Teraz 5 dlugich ciężkich dni
Trzymam kciuki kochana !

reklama
Do góry