reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

POWIEM Ci że dzisiaj przechodziłem gdzieś ulica i poczułam. Myślałam że dylerki dostanę... samym zapachem się delektowalam. Póki nie czuje jest ok [emoji4] Mam szczęście że mąż nie pali, jest ki łatwiej. Jakby on palił to bym nie wytrzymała [emoji4]
No tak ciągnie że czuje ten zapach z daleka jednak jestem z siebie dumna bo żuciałam w sekundzie jak dodatni wynik bety zobaczyłam juz ani jednej nie zapaliłam

reklama
Mnie też ciągnie, ale też jestem dumna. Ostatnio zapalilam jak miałam już taki kryzys że myślałam że wszystko rozwala. I to był już ostatni. Z dnia na dzień czuje że lepiej mi się oddycha, i czuje się lepiej. Na serio aż jestem w szoku. A paliłam pake dziennie więc dla mnie to i tak już wielki postęp! [emoji173][emoji173][emoji173] Z dnia na dzień coraz mniej o tym myślę!!! [emoji4][emoji7]
No i zuh! Trzeba się jakoś trzymać

Umniejsza w pracy co chwile idzie ktoś na faje i mnie wołają i za każdym razem muszę ściemniac że sekundę temu byłam heheheeh
POWIEM Ci że dzisiaj przechodziłem gdzieś ulica i poczułam. Myślałam że dylerki dostanę... samym zapachem się delektowalam. Póki nie czuje jest ok [emoji4] Mam szczęście że mąż nie pali, jest ki łatwiej. Jakby on palił to bym nie wytrzymała [emoji4]

No właśnie nie wiem jak to jest z wygaśnięciem umowy przed 12tc jeśli umowa jest na okres próbny. Nie ma odrębności?
A nie ma nadal tak,że jak już pójdzie na l4 przed wygaśnięciem to później po zakończeniu umowy przejmuje ZUS i nadal dostaje?
Ja tak miałam po operacji,wiedziałam że mi nie przedłuży umowy więc już na tydzień przed operacją poszłam na l4 na którym byłam maks czasu.

Hahaha [emoji23][emoji23] U mnie się skapneli w pracy od razu że jestem w ciąży.
Po 1. Nie paliłam. Ja, ja palacz numer jeden [emoji16]
2. Podobno wyglądałam słabo
3. Miałam wypisane na czole "jestem w Ciąży "
Serio?! [emoji23][emoji16] kurde aż tak źle wyglądam...
Umniejsza w pracy co chwile idzie ktoś na faje i mnie wołają i za każdym razem muszę ściemniac że sekundę temu byłam heheheeh

reklama
Do góry