reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny dziś byl lekarz i wszystko ok. Serduszko już bije dzidzia ma 3.5 mm. Dostałam masę badań do zrobienia przed kolejną wizyta która będzie za 3 tyg.
A o to moja dzidzia.
20200205_212707.jpeg

Załączniki

• Image~2.jpeg
    Image~2.jpeg
    32,6 KB · Wyświetleń: 57
Coś miało się zmienić od tego roku w tych umowach na okres próbny. Że nie można iść na zwolnienie w nowej pracy wcześniej niż po 90 dniach chyba. Coś mi się tak kojarzy że gdzieś czytałam

A mnie się wydaje właśnie ze min miesiąc trzeba pracować, postaram się poszukać czegos

Mnie też ciągnie, ale też jestem dumna. Ostatnio zapalilam jak miałam już taki kryzys że myślałam że wszystko rozwala. I to był już ostatni. Z dnia na dzień czuje że lepiej mi się oddycha, i czuje się lepiej. Na serio aż jestem w szoku. A paliłam pake dziennie więc dla mnie to i tak już wielki postęp! [emoji173][emoji173][emoji173] Z dnia na dzień coraz mniej o tym myślę!!! [emoji4][emoji7]
Bardzo ładnie!
Paczka to dużo więc tym bardziej szacun że udaje się powstrzymać.
Nie ma nic gorszego niż paląca ciężarna. Kiedyś gdzieś natknęłam się na zdjęcie z patologii ciąży tzn z przed wejścia ale napis ginekologia był. No i stały takie 3 z brzuchami i jaraly na potęgę ;) podejrzewam że na patologii leżały już bo koszule miały xD

Mnie do niczego nie ciągnie ale nigdy tak nie miałam więc pewnie i teraz też nie bedzie, jak na razie mam tu też najświeższa ciążę więc mało co mogę powiedzieć o wrażeniach.

Jeszcze chyba nie weszlo z tego co pamiętam. Ale warto to sprawdzic. No i okres karencji miedzy zwolnieniami czy jakos tak...
Coś miało się zmienić od tego roku w tych umowach na okres próbny. Że nie można iść na zwolnienie w nowej pracy wcześniej niż po 90 dniach chyba. Coś mi się tak kojarzy że gdzieś czytałam

reklama
Do góry