Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie usłyszałam to była na szybko wizyta tylko lekarka mnie uściskała i powiedziała że możemy się już cieszyć, więc nadal czekam w spokojuByło serduszko?
Czyli pewnie już serduszko było[emoji177][emoji177]Niestety nie usłyszałam to była na szybko wizyta tylko lekarka mnie uściskała i powiedziała że możemy się już cieszyć, więc nadal czekam w spokoju
Hej dziewczynki byłam dziś u lekarki 5tydz6d termin porodu jednak nie 9 październik a 1 października za 2 tyg nastęna wizyta.narazie nic w pracy nie mówię jeszcze troszkę popracuje
Ja tez znow przesadzilam z jedzeniem przegielam... oby zostalo na miejscu.....
Ja znów dziś zaliczyłam Maca [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji33] i cóż począć... [emoji2368]
Potem się cholestazy ciążowej dorobiłam i już miło nie byłoNo z tymi fastfoodami to jest nie do pokonania, w pierwszej ciąży ciągle codziennie jak jakiś narkoman lub alkoholik musiałam to jeść niemogłam się powstrzymac
To ja mam chyba całkiem odwrotnie, jak normalnie lubię wrzucić coś niezdrowego raz za czas w siebie i jestem slodyczouzależnieńcem, tak w ciąży w ogóle mnie nie ciągnie do takiego jedzonkaNo z tymi fastfoodami to jest nie do pokonania, w pierwszej ciąży ciągle codziennie jak jakiś narkoman lub alkoholik musiałam to jeść niemogłam się powstrzymac