Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Super. Ile po @??Wow nieźle [emoji2] chyba?
03.02 - 27,77
05.02 - 93,44
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Ile po @??Wow nieźle [emoji2] chyba?
03.02 - 27,77
05.02 - 93,44
A córka już chodzi do przedszkola? Czy dopiero będzie zaczynać? Bo nasz synek w pierwszym roku to chorował trochę... Teraz już nie, wiec ja normalnie go puszczę. Tym bardziej ze przy malenstwie pewnie nie będę mieć czasu żeby się z nim bawić...A powiedzcie mi jakie jest wasze zdanie czy corke puszczać do przedszkola w październiku czy lepiej zeby zostala w domu i nie zlapala czegoś jak urodze ?
A skąd jesteś? Ja z Wielkopolski. Tu zimy praktycznie nie ma.. Szaro buro to prawda. Ale przynajmniej kiedy dzieciątko będzie jyz bardziej kumate i chciało poznawać swiat- na wiosnę do spacerówki w sam raz ☺ ja się cieszę że całe lato spędzę normalnie z synkiem, poświecę mu w koncu dużo czasu, i nie trzeba będzie odwoływać wakacji. Gdyby termin był na sierpień czy wrzesień, to pewnie nigdzie byśmy nie pojechaliPrzeraza mnie to ze będzie juz chłodno szaro buro ponuro
Eee to na pewno nie, raczej w droga stronę to idzie niestety pewni upał jeszcze będzie tak jak to w tamtym roku to na burosc nie ma co liczyć.Przeraza mnie to ze będzie juz chłodno szaro buro ponuro
Mam synka z października i mega się cieszę, że może znów tak się uda Nie miałam rozkmin jak go ubierać, bo po prostu ubierałam go ciepło, w domu długi rękaw plus spodenki.. jesień była fajna, dużo spacerowaliśmy, a na lato już był raczkujący i już razem plazowaliśmy A latem jeszcze miałam mały brzuszek i nie było mi ciężko, no i nie musiałam dla siebie praktycznie żadnych ciuchów kupowaćCześć dziewczyny, gratuluję Wam ;-) ja jeszcze nie bylam u lekarza ale wychodzi ze miałabym termin na polowe października. Ide 26 lutego. Chcialam sie wygadać, mam jedną córeczkę urodzona w czerwcu 2016. A teraz jak sobie pomysle ze urodze w październiku to mi sie płakać chce. Wiem że ważne jest zeby sie urodzilo zdrowe. Ale dziewczyny, jak sobie z tym poradzić?
Raczej przez lekarza.. chyba nie ma progesteronu bez recepty..Dziewczyny A powiedzcie mi jeśli bierzecie luteine to przypisana przez lekarza?
Bo widziałam że można kupić bez recepty i Zastanawiam się czy sama się nie wspomóc....[emoji849]
Wooow, piękne krechy Witaj pazdziernikowa mamuskoHej. Podczytuje was od niedzieli bo wtedy zrobiłam test. Jestem Ania i chyba się przyłącze Zobacz załącznik 1076540