reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Dużo by pisać, a szczerze mówiąc chyba nie ma sensu sie denerwować tak zareagowała jej decyzja w moich oczach straciła bardzo bardzo dużo. I nie wiem czy kiedykolwiek bede wstanie jej to zapomnieć. Pewnie przyjedzie za jakis czas i bedzie udawać, że nic sie nie stało no ale niestety stało się.. juz nie pamietam, zeby mój byl w takim stanie po opuszczeniu ich mieszkania.
@MamusiaKsawusia - niektórym nigdy nie dogodzisz, bo po prostu nie jesteś jej wymarzoną synową. Mam taką samą teściową. Musiałam popracować nad własnym do jej uszczypliwości stosunkiem i już mnie nie "boli" jej zachowanie. Trzeba czasem nabrać dużo dystansu.

@Karolina*87 - nie warto do siebie brać czyichś opinii czy zdania. Na pewno nie od takich osób.

reklama
Ja musze isc do szkoly, ze szkoly, na zajecia mloda i z zajec.... a pozniej przyjaciolka wpada z corka samochod oddac ... czyli nie ma szans na spanie
Mi się kręci tylko w główek jak się za bardzo zmecze... A mecze się niemiłosiernie [emoji23] Ogolnienodkurzylam, teraz przerwa pół godz i będę myć podłogi bo one razu nie dam rady taka mam zadyszke [emoji23][emoji23][emoji23]

@MamusiaKsawusia - niektórym nigdy nie dogodzisz, bo po prostu nie jesteś jej wymarzoną synową. Mam taką samą teściową. Musiałam popracować nad własnym do jej uszczypliwości stosunkiem i już mnie nie "boli" jej zachowanie. Trzeba czasem nabrać dużo dystansu
Ja też nie mam idealnej teściowej, ale na drugiego wnuka na pewno się ucieszy, pierwszy wnuczek to całe jej życie.. Ja z kolei mam z nią taki problem, że ona rywalizuje ze mną o synka, chce żeby jemu bardziej podobało się u nich niż we własnym w domu, poucza mnie na każdym kroku, czuję się jakbym miała 18 a nie 30 lat.. A rękawiczek mu nie założyłas?! (na dworze 9 st) babunia ci da o zobacz jakie ładne ci kupilam z samochodzikiem.. 😏 Kiedyś nawet powiedziała że by chciała żeby to jej syn był...

Zrobiony ,Schowany . Teraz czekać na resztę zdjęć do albumu[emoji177]
20200204_144644.jpeg

Hahaha :) no my zdecydowaliśmy z mezem ze powiemy w tym tygodniu :) ja dalej szukam lekarza... nie wiem co i do kogo... to jakas tragedia...a
No pewnie. Ja dzisiaj patrzyłam na test po synu sprzed 8 lat i foto usg. Miło tak.
Młody patrzył i tekst fajnie byłoby być starszym bratem.
Najchetniej to juz bym pojechala... ale tak smiechem zartem oglupialam przez to wszystko [emoji23]

reklama
Do góry