reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Czy jest oprócz mnie jakaś października mama? U mnie ostatnia @ 24 grudnia więc termin wypada na 1 października. Dziś zrobiłam test, jestem 6-7 dni przed @. Zdziwiło mnie to że wyszły takie mocne krechy. Oczywiście już się stresuje :p
Ja również miałam wtedy miesiączkę 24 grudnia ale owulacja przesunęła mi się dodatkowo o tydzień później. W piątek idę do lekarza 🙂

reklama
Dużo by pisać, a szczerze mówiąc chyba nie ma sensu sie denerwować tak zareagowała jej decyzja w moich oczach straciła bardzo bardzo dużo. I nie wiem czy kiedykolwiek bede wstanie jej to zapomnieć. Pewnie przyjedzie za jakis czas i bedzie udawać, że nic sie nie stało no ale niestety stało się.. juz nie pamietam, zeby mój byl w takim stanie po opuszczeniu ich mieszkania.
Jejku, współczuje [emoji33] ale skad taka reakcja, moze obawia się że będziecie wymagali od niej pomocy albo pieniędzy? Albo nie macie ślubu i tego nie toleruje? Mi aż ciężko sobie wyobrazić taką sytuację [emoji22][emoji272][emoji272]

Ja się cieszę bardzo z październka ☺ syn urodził się w maju i bardzo dużo plakal przez pierwsze miesiące, nie tolerował ani wozka, ani fotelika samochodowego, na spacerach kiepsko, ciągle do piersi, mało spał, za jasno, a to słońce go raziło... Bylismy wszyscy umęczeni, upoceni i wakacje letnie ogólnie "do kitu". Teraz latem mam nadzieję że będziemy normalnie funkcjonować, pojedziemy z młodym nad morze a dzidzia urozmaici nam ponure jesienne wieczory 😉👍

Witam. Mam na imię Paulina. Ostatnią miesiączkę miałam 24 grudnia ale owulacja przesunęła mi się tydzień później. Prawdopodobnie teraz jestem w 5tc, wykonałam wszystkie testy pozytywne. W piątek rano mam lekarza więc idę dokładnie wszystkiego się dowiedzieć, prawdopodobnie będę mieć również termin na początek października. Jest jednak jedna rzecz która trochę nie daje mi spokoju. Otóż robiłam w tę sobotę wynik beta HCG wyniósł 671,6. Powtórzyłam go po dwóch dniach czyli zrobiłam wczoraj rano w poniedziałek i troszkę się podniósł ale niewiele wynosi 1012,8. Martwi mnie niski przyrost beta HCG po 48h. Jeżeli macie jakieś z tym doświadczenia to proszę o odpowiedzi co sadzicie. Pozdrawiam 🙂😘

Witam. Mam na imię Paulina. Ostatnią miesiączkę miałam 24 grudnia ale owulacja przesunęła mi się tydzień później. Prawdopodobnie teraz jestem w 5tc, wykonałam wszystkie testy pozytywne. W piątek rano mam lekarza więc idę dokładnie wszystkiego się dowiedzieć, prawdopodobnie będę mieć również termin na początek października. Jest jednak jedna rzecz która trochę nie daje mi spokoju. Otóż robiłam w tę sobotę wynik beta HCG wyniósł 671,6. Powtórzyłam go po dwóch dniach czyli zrobiłam wczoraj rano w poniedziałek i troszkę się podniósł ale niewiele wynosi 1012,8. Martwi mnie niski przyrost beta HCG po 48h. Jeżeli macie jakieś z tym doświadczenia to proszę o odpowiedzi co sadzicie. Pozdrawiam [emoji846][emoji8]
Ja miałam , ale niestety nie najlepsze.
Chociaż na dużo mniejszej becie.

Trzeba być dobrej myśli. Jeśli masz możliwość powtórz 3x betę

reklama
Do góry