reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

No właśnie z tymi bólami w ciąży to przekichane. Ja jakoś czuje się dobrze póki co WGL nie na ciążę, pozatym że cycki bolą i w głowie się kręci A tak rewelacja. No i o 19 już nieprzytomna jestem [emoji23][emoji23]
Niee... musze kuchnie ogarnac.... mlodej obiad dac i tak dalej... ale czuje sie jakby mnie cos bralo.... najgorzej ze na bol glowy nie moge nic wziac :(

reklama
Moja córa już wie o ciąży i tez ta wiadomość przekazała moim rodzicom i mojej chrzestnej[emoji4] ma 2 i 5 msc ale jest bardzo kumata rozumie ze mam w brzuszku dzidzie zarzyczyla sobie dziewczynkę zobaczymy czy będzie zadowolona z nowej roli.
Wizytę mam 21 lutego bo nie chce się nie potrzebnie denerwować ze nie ma serca czy coś [emoji6]
Tez mam takie zdjęcia z tygodnia na tydzień ale nigdy nie były sklejone w całość [emoji85]
I tez nie czuje żadnych objawów ciąży 🤷🏼‍♀️

To w sumie jeszcze mnie wiadomo [emoji4] Czekamy na dobre wieści [emoji7]
Lekarz widział dwa pęcherzyki, owulację tez miałam z obu jajników. Z tym że coś napomknął że jeden pęcherzyk wygląda bardziej ciążowo, także czekam do kolejnej wizyty [emoji846]

Ja to się boję cokolwiek mówić. Po tym jak ostatnio się cieszyłam to teraz nawet jeszcze nie wierzę że dzieje się to na serio.
I że w ogóle się udało,bo nie miałam owu od listopada zeszłego roku .
Dopiero rady ginekologa i zmiana priorytetów za działała jak widać.

Jestem po pierwszej wizycie w poradni ginekologicznej w szpitalu. Lekarz pobrał mi tylko cytologię i za dwa tyg mam pierwsze USG i badania krwi i moczu. Wtedy określi konkretnie który to jest tydzień. Z moich obliczeń 5/6. Dziwne że nie wypisał mi karty ciazy. Może dlatego że poszłam tylko z wynikami z beta hcg.

@Rudaa94 możesz paracetamol to na pewno a o innych to niestety nie podpowiem nie brałam nic innego w ciąży oprócz właśnie paracetamolu

OMG 2 pary bliźniąt mogą być ? O kurcze to ładnie
Oby wszystko dobrze trzymam kciuki za was

reklama
Do góry