reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

To ja chyba najpóźniej z Was wszystkich mam pierwszą wizytę... 19.02 czyli to będzie jakoś 8 tc.. Niby lekarz prywatny ale w placówce w mojej miejscowości przyjmuje tylko raz w tygodniu dlatego kiepsko z terminami. Ale co tam, lekcja cierpliwości 👍 i oczywiście nikomu na razie nie mówiliśmy, myślę że powiemy 12 tc jak poprzednim razem..
Ja mam 21 luty :p wiec chyba mam najpóźniej

reklama
Ja miałam chodzić prywatnie do ordynatora szpitala w którym mam rodzić niestety on jakieś ma dziwne podejście. No i trochę mnie zniechęcają wszytkieorywatne badania. Miesięcznie będę z 700 zł wydawać na lekarza i badania, nie wspomnę już o prenatalnych. Ogólnie ten mój na NFZ też pracuje w szpitalu w którym będę rodzić więc chyba nie będzie tak źle [emoji4] Ogólnie zawsze do niego chodziłam i było.wszytsko ok. Jet dobrym ginekologiem Ale sobie uwalilam w głowie że jak będę w ciazy to pojde do tego ordynatora pomimo że nigdy niego nie byłam w sumie nie wiem co mam robić...
Czemu nie możecie się dogadać?
U mnie będzie problem z wyborem lekarza, mam pakiet w luxmedzie ale tam lekarze przy prowadzeniu ciąży nie dają poczucia takiego zaopiekowania, nie możesz do niego zadzwonić ani nic jedynie na portalu można zaklepac termin a jak go nie ma to po prostu nie ma. Mało komfortowa sytuacja. Więc mocno się zastanawiam co teraz zrobię. Wyczailam tam lekarkę która pracuje w szpitalu w którym będę rodzić ale terminów na portalu to do niej wogole nie ma:(

Ja miałam chodzić prywatnie do ordynatora szpitala w którym mam rodzić niestety on jakieś ma dziwne podejście. No i trochę mnie zniechęcają wszytkieorywatne badania. Miesięcznie będę z 700 zł wydawać na lekarza i badania, nie wspomnę już o prenatalnych. Ogólnie ten mój na NFZ też pracuje w szpitalu w którym będę rodzić więc chyba nie będzie tak źle [emoji4] Ogólnie zawsze do niego chodziłam i było.wszytsko ok. Jet dobrym ginekologiem Ale sobie uwalilam w głowie że jak będę w ciazy to pojde do tego ordynatora pomimo że nigdy niego nie byłam w sumie nie wiem co mam robić...
Ja bym poszła do tego przy którym czuje się dobrze . Pewnie.
Ja akurat prywatnie bo innej opcji nie mam.
Ja też jestem po nietypowej operacji, po której nie każdy gin chce prowadzić ciążę.

Wiecie co ? Zjadlam sobie troche lazanii... i mi sie w glowie kreci i jakos nienajlepiej ogolnie.... a za godzine musze z domu wyjsc... masakra... chyba i mnie mdlosci dopadna :(

Wiecie co ? Zjadlam sobie troche lazanii... i mi sie w glowie kreci i jakos nienajlepiej ogolnie.... a za godzine musze z domu wyjsc... masakra... chyba i mnie mdlosci dopadna :(
Ja jeszcze nic ale w 1 też nie miałam kłopotów. Za to jak delikatnie naciskam sutki,nawet nie wiem w jakim celu to zrobiła,to leci delikatnie siara. Nie bolą mnie piersi Ale są zmienione.
Mam w planie zrobić test na pamiątkę jak przy synu. Tyle lat , a on nadal bardzo wyraźny.

No ja u tego na NFZ czuje się ok. A tamtego praktycznie nie znam, tylko wiem że jest dobry. Nic więcej na jego temat nie wiem...
Ja bym poszła do tego przy którym czuje się dobrze . Pewnie.
Ja akurat prywatnie bo innej opcji nie mam.
Ja też jestem po nietypowej operacji, po której nie każdy gin chce prowadzić ciążę.

No ja pierwsza ciaze tez bezobjawowo :) a teraz sennosc, zgaga, piersi bola... i pogoda daje w kosc ...
Ja jeszcze nic ale w 1 też nie miałam kłopotów. Za to jak delikatnie naciskam sutki,nawet nie wiem w jakim celu to zrobiła,to leci delikatnie siara. Nie bolą mnie piersi Ale są zmienione.
Mam w planie zrobić test na pamiątkę jak przy synu. Tyle lat , a on nadal bardzo wyraźny.

Mi się kręci tylko w główek jak się za bardzo zmecze... A mecze się niemiłosiernie [emoji23] Ogolnienodkurzylam, teraz przerwa pół godz i będę myć podłogi bo one razu nie dam rady taka mam zadyszke [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry