reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

No pewnie. Ja dzisiaj patrzyłam na test po synu sprzed 8 lat i foto usg. Miło tak.
Młody patrzył i tekst fajnie byłoby być starszym bratem.
Oo to fajnie i już kumate dziecko masz. Moja ma 2 latka i nienawidzi dzieci wręcz się ich boi. Muszę chyba z nią iść do psychologa bo to już ludzkie pojęcie przechodzi. Do zloba chodzi już ponad rok i żadnego progresu nie bierze udzialu w zabawach stoi z boku i sama sobie coś robi
Jak się jej pytam czy chce żeby było jeszcze jedno dziecko w domu to mówi że nie

reklama
Oo to fajnie i już kumate dziecko masz. Moja ma 2 latka i nienawidzi dzieci wręcz się ich boi. Muszę chyba z nią iść do psychologa bo to już ludzkie pojęcie przechodzi. Do zloba chodzi już ponad rok i żadnego progresu nie bierze udzialu w zabawach stoi z boku i sama sobie coś robi
Jak się jej pytam czy chce żeby było jeszcze jedno dziecko w domu to mówi że nie
Mój taki instynkt ma od niedawna [emoji1]

Mój taki instynkt ma od niedawna [emoji1]
Mój też, teraz ma 3,5 roku. Dopiero teraz zaczął bawić się z dziećmi. Wcześniej podobnie - bał się dzieci na placu zabaw, wycofywal się że zjeżdżalni bo myślał że ktoś go popchnie, mimo że chodził już wtedy do żłobka. Panie mówiły że bawi się sam z boku, nie uczestniczy w zajęciach. Teraz chodzi do przedszkola i pięknie się integruje ☺

Mój też, teraz ma 3,5 roku. Dopiero teraz zaczął bawić się z dziećmi. Wcześniej podobnie - bał się dzieci na placu zabaw, wycofywal się że zjeżdżalni bo myślał że ktoś go popchnie, mimo że chodził już wtedy do żłobka. Panie mówiły że bawi się sam z boku, nie uczestniczy w zajęciach. Teraz chodzi do przedszkola i pięknie się integruje [emoji5]
Ooo to jest dokładnie to samo. Na placu zabaw to ucieka od dzieci
Ze zjeżdżalni to też nie zjeżdża a jak już jakieś dziecko idzie z tyłu to histeria jest.

Czyli mówisz żeby nie wkręcać jej autyzmu i nie szukać dziury w całym ?:p

Dajesz mi nadzieję bo szczerze to nie widziałam nigdy żeby dziecko nie lubili innych dzieci

Ja byłam na pierwszej wizycie 4t4d, było widać dwa pęcherzyki po 4mm, lekarz kazał przyjść za trzy tyg, czyli kolejna wizyta 19.02 wtedy będzie już n a pewno widać serduszko lub serduszka.
My z mężem nikomu jeszcze nie powiedzieliśmy, chcę mieć pewność że wszystko jest w porządku, powiemy dopiero po kolejnej wizycie
Tym bardziej że póki co nie czuje się ciążowo, jedynie co to ból piersi i trochę wzdęty brzuch

Niee... musze kuchnie ogarnac.... mlodej obiad dac i tak dalej... ale czuje sie jakby mnie cos bralo.... najgorzej ze na bol glowy nie moge nic wziac :(
Masz szczęście.. to drzemka? Do mnie przychodzi kumpela, ma trochę problemów z małżeństwie więc muszę ja pocieszyć [emoji4]

reklama
Kochana! Bliźniaki będą?! [emoji7][emoji7]
Ja byłam na pierwszej wizycie 4t4d, było widać dwa pęcherzyki po 4mm, lekarz kazał przyjść za trzy tyg, czyli kolejna wizyta 19.02 wtedy będzie już n a pewno widać serduszko lub serduszka.
My z mężem nikomu jeszcze nie powiedzieliśmy, chcę mieć pewność że wszystko jest w porządku, powiemy dopiero po kolejnej wizycie
Tym bardziej że póki co nie czuje się ciążowo, jedynie co to ból piersi i trochę wzdęty brzuch

Do góry