reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząć :)
6b000c4f15e716a987652e87642dc4a8.jpeg

reklama
Ja nie mówiłam jeszcze rodzinie. Poczekam jak najdłużej, ale po mnie to widać i nie umiem kłamać, więc pewnie w przyszłym tygodniu wszyscy już będą wiedzieć. Powiedziałam tylko mężowi i sąsiadce, bo mamy naprawdę dobre relacje.

tata zapytał dlaczego tak pozno a mama no to niestety jej zachowanie pozostawia wiele do zyczenia to juz bedzie 1.5 tyg jak z nia nie rozmawiamy. Jestem szoku po jej reakcji w zyciu sie nie spodziewalam.
Jejku, współczuje 😱 ale skad taka reakcja, moze obawia się że będziecie wymagali od niej pomocy albo pieniędzy? Albo nie macie ślubu i tego nie toleruje? Mi aż ciężko sobie wyobrazić taką sytuację 😢🌼🌼

Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... 👗 Ah ale się rozmarzyłam 😍😍

Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... [emoji156] Ah ale się rozmarzyłam [emoji7][emoji7]
Zazdroszczę majowej ciąży,
Ja ta donoszona miałam na wrzesień więc najgorzej jak się tylko dało lato z brzuchem to nic fajnego
Teraz niby trochę lepiej no ale tylko minimalnie :)

reklama
Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... [emoji156] Ah ale się rozmarzyłam [emoji7][emoji7]
A wiesz,że ja też o tym myślałam[emoji1787][emoji1787]
Syna mam z końca czerwca. Niby foto mogłam mieć spoko, ale jakoś wtedy o tym nie myślałam. Na tą ciążę mam , że tak powiem inny plan. Chociaż do mnie nie dociera fakt pozytywnego test i rosnącej bety.
Ja to bym dzisiaj już poszła do gin[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ale to byłoby już wariactwo i w pewnym sensie wyrzucanie kasy.

Do góry