reklama
Karolina*87
Fanka BB :)
Mysle czas zacząć [emoji3] ja takie robilam przy pierwszej ciąży i moze w tej tez bym zrobiła [emoji848]
Dziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząć Zobacz załącznik 1076086
OnaZmijeczka
Ja mam takie ale codziennie robioneDziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząć Zobacz załącznik 1076086
I do tej pory nie skleilismy tego w całość xD
Ale u mnie mało spektakularne bo strasznie późno brzuch miałam
Ale pamiątka fajna
Asia28BK
Są super! ja zacznę od 3 miesiąca,mam takie z córeczka jak odnajdą to wam pokaze;-)Dziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząć Zobacz załącznik 1076086
MamusiaKsawusiaKacprusia
Jejku, współczuje ale skad taka reakcja, moze obawia się że będziecie wymagali od niej pomocy albo pieniędzy? Albo nie macie ślubu i tego nie toleruje? Mi aż ciężko sobie wyobrazić taką sytuacjętata zapytał dlaczego tak pozno a mama no to niestety jej zachowanie pozostawia wiele do zyczenia to juz bedzie 1.5 tyg jak z nia nie rozmawiamy. Jestem szoku po jej reakcji w zyciu sie nie spodziewalam.
Peony
W pepco są takie cyferki. Myślę, że w sam razDziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząć Zobacz załącznik 1076086
MamusiaKsawusiaKacprusia
Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... Ah ale się rozmarzyłam
OnaZmijeczka
Zazdroszczę majowej ciąży,Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... [emoji156] Ah ale się rozmarzyłam [emoji7][emoji7]
Ja ta donoszona miałam na wrzesień więc najgorzej jak się tylko dało lato z brzuchem to nic fajnego
Teraz niby trochę lepiej no ale tylko minimalnie
reklama
Mama2012/2020/2022
A wiesz,że ja też o tym myślałam[emoji1787][emoji1787]Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... [emoji156] Ah ale się rozmarzyłam [emoji7][emoji7]
Syna mam z końca czerwca. Niby foto mogłam mieć spoko, ale jakoś wtedy o tym nie myślałam. Na tą ciążę mam , że tak powiem inny plan. Chociaż do mnie nie dociera fakt pozytywnego test i rosnącej bety.
Ja to bym dzisiaj już poszła do gin[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ale to byłoby już wariactwo i w pewnym sensie wyrzucanie kasy.