reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dobry masz tak samo jak ja. W poniedziałek też będę miała 5+5 [emoji4]
Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..

Ja przed terminem @ cały czas latałam do kibelka bo byłam pesn że zaraz dostanę... jak widać do dziś nie ma [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry [emoji6] właśnie wstałam i okazało się, że to jednak nie sen [emoji23]
Czuję się kurde super, jedynie brzuch boli jakbym miała zaraz @ dostać [emoji848] termin @ za 3 dni i nie ukrywam iż mam nadzieję że jej nie dostanę [emoji3525]

My mieszkając w Polsce też do aż takich upałów nie jesteśmy przyzwyczajeni, bo kiedyś klimat też był inny. Właściwie latem ciepło było, ale mieliśmy kiedyś zimy. A teraz od kwietnia jest lato po października A później tylko jesień [emoji2356][emoji2368]
@Verona26 Jak byłam mała to tak, teraz rzadko tam wracam

A mimo tego że mieszkam tu tak długo to do upałów nigdy chyba się nie przyzwyczaję.

Dziewczyny, czy Wy wszystkie cierpicie na permanentne zmęczenie? 😊 bo ja absolutnie NIE i aż się zastanawiam ,czy któraś też tak ma 😊
Hej ja też czuję się jeszcze normalnie, pomijając ból piersi, który jest ze mną od 11 dni przed spodziewana @ ktora oczywiście nie przyszła🙂 i czasami czuje lekki dyskomfort w brzuchu coś jak przed okresem

reklama
Do góry