reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dobry masz tak samo jak ja. W poniedziałek też będę miała 5+5 [emoji4]
Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..

Ja przed terminem @ cały czas latałam do kibelka bo byłam pesn że zaraz dostanę... jak widać do dziś nie ma [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry [emoji6] właśnie wstałam i okazało się, że to jednak nie sen [emoji23]
Czuję się kurde super, jedynie brzuch boli jakbym miała zaraz @ dostać [emoji848] termin @ za 3 dni i nie ukrywam iż mam nadzieję że jej nie dostanę [emoji3525]

My mieszkając w Polsce też do aż takich upałów nie jesteśmy przyzwyczajeni, bo kiedyś klimat też był inny. Właściwie latem ciepło było, ale mieliśmy kiedyś zimy. A teraz od kwietnia jest lato po października A później tylko jesień [emoji2356][emoji2368]
@Verona26 Jak byłam mała to tak, teraz rzadko tam wracam

A mimo tego że mieszkam tu tak długo to do upałów nigdy chyba się nie przyzwyczaję.

Dziewczyny, czy Wy wszystkie cierpicie na permanentne zmęczenie? 😊 bo ja absolutnie NIE i aż się zastanawiam ,czy któraś też tak ma 😊
Hej ja też czuję się jeszcze normalnie, pomijając ból piersi, który jest ze mną od 11 dni przed spodziewana @ ktora oczywiście nie przyszła🙂 i czasami czuje lekki dyskomfort w brzuchu coś jak przed okresem

reklama
Do góry