reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

A tak w ogóle to kiedy macie w planie odwiedzić lekarza?
Ja idę 7.02 , dlatego tak wcześnie bo po ostatniej cp miałam przyjść się pokazać od razu po dodatniej becie.
4+4 będzie. Z synem byłam podobnie i już miał 1.1mm,tyle czasu A człowiek pamięta[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..

reklama
Dzień dobry 😉 właśnie wstałam i okazało się, że to jednak nie sen 😂
Czuję się kurde super, jedynie brzuch boli jakbym miała zaraz @ dostać 🤔 termin @ za 3 dni i nie ukrywam iż mam nadzieję że jej nie dostanę ☹️

Czy to Dubaj?
Byłam raz, ciekawe doświadczenie ale temperatury ciężkie do zniesienia i kulturowo tak zupełnie inaczej
Ale ja jestem pół Norweżka więc dla mnie to byla przepaść:)

Dla mnie w pl temperatury w lecie sa za dużo za wysokie i tu upał dla mnie zaczyna się w kwietniu a kończy w październiku więc o czym my tu mówimy:)
A mieszkam na południu Polski więc pięknie sobie pod tym względem wybrałam.... Taki paradoks
Tak Dubaj. Mieszkam tu od 7 lat, więc przyzwyczaiłam się do temperatur i odmienności kulturowych 😉

Tzn mieszkałas kiedyś w Norwegii tak?
Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..
Ja bez leków ,W czwartek zrobię prog jeszcze raz, w ostatni piątek był ponad 36.

Nie no to moja tak nie. Ale z pracą tak "sra żarem" ze szok.
Trzeba było powiedzieć [emoji23][emoji23] Moja mnie te atak wkurza. Ja pierdziu... cały czas nie podginaj tych nóg do góry, nie podoba rak srutututu pęczek drutu [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji87][emoji23]

Na pewno nie dostaniesz!! Wszystkie tu zostajemy przynajmniej do mnie połowy września 😁😁
I tego się trzymajmy ❤️💪 trzeba mieć nadzieję że będzie ok. Teraz żałuję, że nie pobiegłam do dentysty szybciej i odkładałam to tak w czasie. Mam dwie paskudne dziury do zrobienia i mogłam iść wcześniej to załatwić 🙄 z tego co się orientuję to już można zęby leczyć nawet i na początku ciazy nie? Są spacjalne znieczulenia już dostosowane do kobiet w ciąży?

reklama
I tego się trzymajmy ❤💪 trzeba mieć nadzieję że będzie ok. Teraz żałuję, że nie pobiegłam do dentysty szybciej i odkładałam to tak w czasie. Mam dwie paskudne dziury do zrobienia i mogłam iść wcześniej to załatwić 🙄 z tego co się orientuję to już można zęby leczyć nawet i na początku ciazy nie? Są spacjalne znieczulenia już dostosowane do kobiet w ciąży?
Tak, są specjalne, także jak najbardziej można leczyć :) wręcz się powinno, bo prochnica jest niebezpieczna

Do góry