reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

A tak w ogóle to kiedy macie w planie odwiedzić lekarza?
Ja idę 7.02 , dlatego tak wcześnie bo po ostatniej cp miałam przyjść się pokazać od razu po dodatniej becie.
4+4 będzie. Z synem byłam podobnie i już miał 1.1mm,tyle czasu A człowiek pamięta[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..

reklama
Dzień dobry 😉 właśnie wstałam i okazało się, że to jednak nie sen 😂
Czuję się kurde super, jedynie brzuch boli jakbym miała zaraz @ dostać 🤔 termin @ za 3 dni i nie ukrywam iż mam nadzieję że jej nie dostanę ☹️

Czy to Dubaj?
Byłam raz, ciekawe doświadczenie ale temperatury ciężkie do zniesienia i kulturowo tak zupełnie inaczej
Ale ja jestem pół Norweżka więc dla mnie to byla przepaść:)

Dla mnie w pl temperatury w lecie sa za dużo za wysokie i tu upał dla mnie zaczyna się w kwietniu a kończy w październiku więc o czym my tu mówimy:)
A mieszkam na południu Polski więc pięknie sobie pod tym względem wybrałam.... Taki paradoks
Tak Dubaj. Mieszkam tu od 7 lat, więc przyzwyczaiłam się do temperatur i odmienności kulturowych 😉

Tzn mieszkałas kiedyś w Norwegii tak?
Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..
Ja bez leków ,W czwartek zrobię prog jeszcze raz, w ostatni piątek był ponad 36.

Nie no to moja tak nie. Ale z pracą tak "sra żarem" ze szok.
Trzeba było powiedzieć [emoji23][emoji23] Moja mnie te atak wkurza. Ja pierdziu... cały czas nie podginaj tych nóg do góry, nie podoba rak srutututu pęczek drutu [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji87][emoji23]

Na pewno nie dostaniesz!! Wszystkie tu zostajemy przynajmniej do mnie połowy września 😁😁
I tego się trzymajmy ❤️💪 trzeba mieć nadzieję że będzie ok. Teraz żałuję, że nie pobiegłam do dentysty szybciej i odkładałam to tak w czasie. Mam dwie paskudne dziury do zrobienia i mogłam iść wcześniej to załatwić 🙄 z tego co się orientuję to już można zęby leczyć nawet i na początku ciazy nie? Są spacjalne znieczulenia już dostosowane do kobiet w ciąży?

reklama
I tego się trzymajmy ❤💪 trzeba mieć nadzieję że będzie ok. Teraz żałuję, że nie pobiegłam do dentysty szybciej i odkładałam to tak w czasie. Mam dwie paskudne dziury do zrobienia i mogłam iść wcześniej to załatwić 🙄 z tego co się orientuję to już można zęby leczyć nawet i na początku ciazy nie? Są spacjalne znieczulenia już dostosowane do kobiet w ciąży?
Tak, są specjalne, także jak najbardziej można leczyć :) wręcz się powinno, bo prochnica jest niebezpieczna

Do góry