Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..A tak w ogóle to kiedy macie w planie odwiedzić lekarza?
Ja idę 7.02 , dlatego tak wcześnie bo po ostatniej cp miałam przyjść się pokazać od razu po dodatniej becie.
4+4 będzie. Z synem byłam podobnie i już miał 1.1mm,tyle czasu A człowiek pamięta[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Dzień dobry właśnie wstałam i okazało się, że to jednak nie sen
Czuję się kurde super, jedynie brzuch boli jakbym miała zaraz @ dostać termin @ za 3 dni i nie ukrywam iż mam nadzieję że jej nie dostanę
Czuję się kurde super, jedynie brzuch boli jakbym miała zaraz @ dostać termin @ za 3 dni i nie ukrywam iż mam nadzieję że jej nie dostanę
Tak Dubaj. Mieszkam tu od 7 lat, więc przyzwyczaiłam się do temperatur i odmienności kulturowychCzy to Dubaj?
Byłam raz, ciekawe doświadczenie ale temperatury ciężkie do zniesienia i kulturowo tak zupełnie inaczej
Ale ja jestem pół Norweżka więc dla mnie to byla przepaść
Dla mnie w pl temperatury w lecie sa za dużo za wysokie i tu upał dla mnie zaczyna się w kwietniu a kończy w październiku więc o czym my tu mówimy
A mieszkam na południu Polski więc pięknie sobie pod tym względem wybrałam.... Taki paradoks
OnaZmijeczka
Na pewno nie dostaniesz!! Wszystkie tu zostajemy przynajmniej do mnie połowy wrześniaDzień dobry właśnie wstałam i okazało się, że to jednak nie sen
Czuję się kurde super, jedynie brzuch boli jakbym miała zaraz @ dostać termin @ za 3 dni i nie ukrywam iż mam nadzieję że jej nie dostanę ☹
Mama2012/2020/2022
Tzn mieszkałas kiedyś w Norwegii tak?
Ja bez leków ,W czwartek zrobię prog jeszcze raz, w ostatni piątek był ponad 36.Ja wybieram się w 5+5 (najbliższy poniedziałek).. już na pewno będzie cokolwiek widać, miałam przyjść jak najszybciej, ale stwierdziłam, że tak będzie idealnie, bo kontroluje progesteron i mam bardzo wysoki, więc bez sensu ładować się lekami kolejnymi..
Rudaa94
Nie no to moja tak nie. Ale z pracą tak "sra żarem" ze szok.
Trzeba było powiedzieć [emoji23][emoji23] Moja mnie te atak wkurza. Ja pierdziu... cały czas nie podginaj tych nóg do góry, nie podoba rak srutututu pęczek drutu [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji87][emoji23]
Matka. Wariatka
I tego się trzymajmy trzeba mieć nadzieję że będzie ok. Teraz żałuję, że nie pobiegłam do dentysty szybciej i odkładałam to tak w czasie. Mam dwie paskudne dziury do zrobienia i mogłam iść wcześniej to załatwić z tego co się orientuję to już można zęby leczyć nawet i na początku ciazy nie? Są spacjalne znieczulenia już dostosowane do kobiet w ciąży?Na pewno nie dostaniesz!! Wszystkie tu zostajemy przynajmniej do mnie połowy września
Ja 10 dni po owu miałam 33, a w dniu spodziewanej miesiączki 58 (czyli znacznie ponad normę dla I trymestru), ale czytałam, że dobrze świadczy o ciąży, więc się tym nie martwięJa bez leków ,W czwartek zrobię prog jeszcze raz, w ostatni piątek był ponad 36.
reklama
Tak, są specjalne, także jak najbardziej można leczyć wręcz się powinno, bo prochnica jest niebezpiecznaI tego się trzymajmy ❤ trzeba mieć nadzieję że będzie ok. Teraz żałuję, że nie pobiegłam do dentysty szybciej i odkładałam to tak w czasie. Mam dwie paskudne dziury do zrobienia i mogłam iść wcześniej to załatwić z tego co się orientuję to już można zęby leczyć nawet i na początku ciazy nie? Są spacjalne znieczulenia już dostosowane do kobiet w ciąży?