reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Czy to Dubaj?
Byłam raz, ciekawe doświadczenie ale temperatury ciężkie do zniesienia i kulturowo tak zupełnie inaczej
Ale ja jestem pół Norweżka więc dla mnie to byla przepaść:)

Dla mnie w pl temperatury w lecie sa za dużo za wysokie i tu upał dla mnie zaczyna się w kwietniu a kończy w październiku więc o czym my tu mówimy:)
A mieszkam na południu Polski więc pięknie sobie pod tym względem wybrałam.... Taki paradoks

Trzeba było powiedzieć [emoji23][emoji23] Moja mnie te atak wkurza. Ja pierdziu... cały czas nie podginaj tych nóg do góry, nie podoba rak srutututu pęczek drutu [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji87][emoji23]
No tak mi dzis cisnienie podniosla ze mialam ochote jej powiedzieć

reklama
Tzn mieszkałas kiedyś w Norwegii tak?
Czy to Dubaj?
Byłam raz, ciekawe doświadczenie ale temperatury ciężkie do zniesienia i kulturowo tak zupełnie inaczej
Ale ja jestem pół Norweżka więc dla mnie to byla przepaść:)

Dla mnie w pl temperatury w lecie sa za dużo za wysokie i tu upał dla mnie zaczyna się w kwietniu a kończy w październiku więc o czym my tu mówimy:)
A mieszkam na południu Polski więc pięknie sobie pod tym względem wybrałam.... Taki paradoks

Do góry