Verona26
Fanka BB :)
Nieee A czemu?
Kluczy pod lozko, na lozko nie podkladal ? [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kluczy pod lozko, na lozko nie podkladal ? [emoji14]
Nieee A czemu?
Ja jutro na wizytę, nie mogę się doczekać! [emoji3590]
Dzisiaj rosołek i udka z kuraka [emoji38]
A się dziecku dziwisz? [emoji4] Będzie to dla niej taka radość że będzie chciała wszystkim wykrzyczeć [emoji4] Ja planuje niestety jedno, bo warunki mieszkaniowe nie pozwalają mi na więcej [emoji58] chyba że kiedyś coś się zmieni Ale wątpię...
No na synka ! moj to przyniosl 10 plaskooczkowa, bo akurat akumulator wymienial polozyl na obiciu lozka ktoregos ranka spadla i malo mi zębow nie wybila [emoji23]
HahaTwój atakuje Cie kluczami, a mój wczoraj telefonem, leżeliśmy wieczorem przed spaniem i przeglądaliśmy insta- wypadł mu z ręki prosto na mój nos- myślalam że ukatrupie goNo na synka ! moj to przyniosl 10 plaskooczkowa, bo akurat akumulator wymienial polozyl na obiciu lozka ktoregos ranka spadla i malo mi zębow nie wybila [emoji23]
Ja jutro na wizytę, nie mogę się doczekać! [emoji3590]
Dzisiaj rosołek i udka z kuraka [emoji38]
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie słyszałam o tym że tak się robi... [emoji23] Dobrze że na głowę Ci nie spadło bo guz byłby fajny [emoji23][emoji23]
No my w lipcu z budowa planujemy ruszyc ale jak nasi rodzice sie dowiedza to bedzie ekspresowa budowa mysle bo ja tu to nawet nie mam za bardzo gdzie suszarki postawic teraz mlodej nie ma to dwie stoją u niej [emoji23]