Spark
Fanka BB :)
Jak ma Cię to uspokoić [emoji38]A ja rano mysle czy jechac sprawdzic kontrolnie bete czy rosnie [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ma Cię to uspokoić [emoji38]A ja rano mysle czy jechac sprawdzic kontrolnie bete czy rosnie [emoji14]
Jak ma Cię to uspokoić [emoji38]
Hej witamy witamy [emoji4]Witam wszystkich serdecznie [emoji255][emoji255]
Dzis wyszła mi na teście druga bardzo blaaada kreseczka, ale była [emoji106] Karolina, 30 l, mama synka 3,5 letniego. Czy jest tu gdzieś jakąś lista aktualnych mam październikowych z datami porodu itp? Nie mogę się trochę połapać na tym forum [emoji5] pozdrawiam [emoji272]
Ok [emoji5] to tak jak pisałam Karolina, 30l,druga ciąża, TP chyba a 8.10. A gdzie znajdę tą tabelkę?
Ok [emoji5] to tak jak pisałam Karolina, 30l,druga ciąża, TP chyba a 8.10. A gdzie znajdę tą tabelkę?
Witam wszystkich serdecznie [emoji255][emoji255]
Dzis wyszła mi na teście druga bardzo blaaada kreseczka, ale była [emoji106] Karolina, 30 l, mama synka 3,5 letniego. Czy jest tu gdzieś jakąś lista aktualnych mam październikowych z datami porodu itp? Nie mogę się trochę połapać na tym forum [emoji5] pozdrawiam [emoji272]
Witaj, gratulacje ❤Witam wszystkich serdecznie
Dzis wyszła mi na teście druga bardzo blaaada kreseczka, ale była Karolina, 30 l, mama synka 3,5 letniego. Czy jest tu gdzieś jakąś lista aktualnych mam październikowych z datami porodu itp? Nie mogę się trochę połapać na tym forum ☺ pozdrawiam