reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

@Verona26 m
Ja ogólnie zanim zaszlam to nie miałam płaskiego brzucha [emoji23] No i dalej nie mam [emoji23] Ale wydaje mi się że jest taki jak był, czyli odstajacy [emoji23][emoji23]
Mi koleżanka która wróciła do pracy po 3 tyg nieobecności powiedziała że jakoś inaczej wyglądam niż zwykle 😅 ja nie widzę róznicy, makijaż ten sam, włosów nie farbowałam, może rzeczywiście coś w tym jest, ktoś po dłuższym nie widzeniu dostrzega jakąś różnicę 🤔ja wtedy nie wiedziałam o ciąży jezzcze

reklama
To ja sie boje po 4 miesiacach wracac :)
@Verona26 m
Mi koleżanka która wróciła do pracy po 3 tyg nieobecności powiedziała że jakoś inaczej wyglądam niż zwykle [emoji28] ja nie widzę róznicy, makijaż ten sam, włosów nie farbowałam, może rzeczywiście coś w tym jest, ktoś po dłuższym nie widzeniu dostrzega jakąś różnicę [emoji848]ja wtedy nie wiedziałam o ciąży jezzcze

Kurde widzisz A jednak ludzie mają w sobie coś z jakiś medium [emoji23][emoji23][emoji23] Mnie to mega śmieszy bo jak można po twarzy zobaczyć ciążę. Mi w pracy kumpela od razu się pytała czy jestem w ciąży, najpierw zaprzczalam Ale jak się wydało to wszystkie do mnie że nie chciały nic już mówić Ale właśnie tak wyglądam... Hahaha no hello?! Mam napisane na czole " Jestem w ciszy" czy jak? [emoji23][emoji23][emoji23]
@Verona26 m
Mi koleżanka która wróciła do pracy po 3 tyg nieobecności powiedziała że jakoś inaczej wyglądam niż zwykle [emoji28] ja nie widzę róznicy, makijaż ten sam, włosów nie farbowałam, może rzeczywiście coś w tym jest, ktoś po dłuższym nie widzeniu dostrzega jakąś różnicę [emoji848]ja wtedy nie wiedziałam o ciąży jezzcze

A zerknij w lustrze :) może cos jest :D
Kurde widzisz A jednak ludzie mają w sobie coś z jakiś medium [emoji23][emoji23][emoji23] Mnie to mega śmieszy bo jak można po twarzy zobaczyć ciążę. Mi w pracy kumpela od razu się pytała czy jestem w ciąży, najpierw zaprzczalam Ale jak się wydało to wszystkie do mnie że nie chciały nic już mówić Ale właśnie tak wyglądam... Hahaha no hello?! Mam napisane na czole " Jestem w ciszy" czy jak? [emoji23][emoji23][emoji23]

Oj dziewczyny coś jest.
Ja sama widzę twarz się zmieniła, ciężko powiedzieć co to ale wyraz twarzy się zmienił... widać to na moim przypadku na zdjęciach naprzyklad.
No i niestety w moim przypadku zbrzydłam [emoji28][emoji851]☻

Nie no ja wczoraj jak ryjka umalowalam to nie powiem [emoji14] sama bym na siebie poleciala [emoji23] ale jak juz przyszlo zmeczenie to bez kija nie podchodz :D
Oj dziewczyny coś jest.
Ja sama widzę twarz się zmieniła, ciężko powiedzieć co to ale wyraz twarzy się zmienił... widać to na moim przypadku na zdjęciach naprzyklad.

Mówią że to ma córkę i zabiera urodę [emoji23][emoji23]
Oj dziewczyny coś jest.

reklama
Ja chyba aż zbrzydlam... bez makijażu masakra... [emoji32][emoji32] ie mogę na siebie patrzeć [emoji23] A całus dzień siedzę w domu więc nie chce mi się malować [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry