reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
To by się zgadzalo, choć kalkulator pokazuje 4 tydzień 5 dzień, więc jestem troszkę zdezorientowana hehe [emoji6]
Co do pęcherzyków, to ponoć coś widać, pokazywała mi na ekranie, ale ja w szale i przypływie endorfin byłam zamroczona [emoji23][emoji85]
Zastanawiam się tylko nad tym progesteronem, czy coś jest nie tak skoro mi go przepisała, czy po prostu profilaktycznie, żeby wspomoc organizm...

Progesteron często przepisują profilaktycznie - jeśli jest go za mało występuje ryzyko. Tez dostałam,chociaż przyszłam już ze zbadanym-niby w normie się mieścił ale stwierdził ze powinien być powyżej 20- biorę luteinę dopochwowo plus duphaston:)
Na pewno nie zaszkodzi

Progesteron często przepisują profilaktycznie - jeśli jest go za mało występuje ryzyko. Tez dostałam,chociaż przyszłam już ze zbadanym-niby w normie się mieścił ale stwierdził ze powinien być powyżej 20- biorę luteinę dopochwowo plus duphaston:)
Na pewno nie zaszkodzi
Ufff hehe dostałam też coś dopochwowo - Endometrin, czyli pewnie jakiś zagraniczny odpowiednik luteiny 😊
Czekam na wyniki progesteronu i dozowanie leków.

Stary sie z przyjacielem i z kolega tak napili ze masakra [emoji23] tzn kolega ogarnial ale tych 2 mondziołów to szok... "bo ja ze szczescia " [emoji23] no stare a durne... ale bede sie dzis z nich smiac, no a ja dopiero po 4 spac poszlam... u corki w łóżku,z psem, zwinięta jak wąż w kazda strone :D [emoji23]

Współczuję im tego kaca! [emoji23][emoji23][emoji23] Ale przynajmniej masz wesoło [emoji23]
Stary sie z przyjacielem i z kolega tak napili ze masakra [emoji23] tzn kolega ogarnial ale tych 2 mondziołów to szok... "bo ja ze szczescia " [emoji23] no stare a durne... ale bede sie dzis z nich smiac [emoji23]

reklama
Do góry