Zosix
Zaangażowana w BB
Dziękujemy czekamy na badania i ciekamy do domkuGratuluję Śliczna Teraz ja czekam na mojego księcia małego hehe Dużo zdrówka dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy czekamy na badania i ciekamy do domkuGratuluję Śliczna Teraz ja czekam na mojego księcia małego hehe Dużo zdrówka dla Was
Tylko gaz dostałam ale nie polecam . Nic nie pomaga . Nie chciałam znieczulenia w kręgosłup bo może spowalniać oddychanie u dziecka . My obydwie miałyśmy wysokie ciśnienie i trochę się zestresowałam i opadłam z siłBez znieczulenia to ja taki chojrak nie jestem
Z gazem to zależy od organizmu Zawsze warto spróbowaćTylko gaz dostałam ale nie polecam . Nic nie pomaga . Nie chciałam znieczulenia w kręgosłup bo może spowalniać oddychanie u dziecka . My obydwie miałyśmy wysokie ciśnienie i trochę się zestresowałam i opadłam z sił
Czułam się pijana ale dopiero po skurczach haha . Mąż będzie się do końca życia ze mnie śmiałZ gazem to zależy od organizmu Zawsze warto spróbować
A to dziwne bo podobno pomaga tylko jak się wdycha a nie po, dlatego trzeba wdychać na skurczu tylkoCzułam się pijana ale dopiero po skurczach haha . Mąż będzie się do końca życia ze mnie śmiał
Super Masz już to za sobą Ja dzisiaj się obudziłam przed 5 rano z bólami brzucha i krzyża ale to już coraz silniejsze i tak cały dzień. Mam nadzieję że złapie mnie do jutra już porządnie żebym mogła jechać do szpitala .Dziękujemy czekamy na badania i ciekamy do domku
Ja tak 2 dni i noce spędziłam od niedzieli mnie wszystko bolało i skurcze a dopiero dziś o 3 urodziłamSuper Masz już to za sobą Ja dzisiaj się obudziłam przed 5 rano z bólami brzucha i krzyża ale to już coraz silniejsze i tak cały dzień. Mam nadzieję że złapie mnie do jutra już porządnie żebym mogła jechać do szpitala .
To bardzo możliwe że też tak będę miała nim całkiem mnie weźmie. Tylko ja będę musiała jechać szybciej do szpitala bo mam 40 kmJa tak 2 dni i noce spędziłam od niedzieli mnie wszystko bolało i skurcze a dopiero dziś o 3 urodziłam