Madziakowa96
Zaciekawiona BB
Dziękuje kochana. Malutka jest uroczaGratulacje! Dobrze, że już po teraz będziesz się vieszyła swoim maleństem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje kochana. Malutka jest uroczaGratulacje! Dobrze, że już po teraz będziesz się vieszyła swoim maleństem
Gratuluję Śliczna Teraz ja czekam na mojego księcia małego hehe Dużo zdrówka dla WasZobacz załącznik 1185156I juZ po walka 2 dni parte 2 godziny i wkroczyli z próżno ciągiem 2842 G Zofia
GratulacjeZobacz załącznik 1185156I juZ po walka 2 dni parte 2 godziny i wkroczyli z próżno ciągiem 2842 G Zofia
Zobacz załącznik 1185156I juZ po walka 2 dni parte 2 godziny i wkroczyli z próżno ciągiem 2842 G Zofia
Gratulacje! Jaka ona piękna teraz odpoczywające i cieszcie się sobąZobacz załącznik 1185156I juZ po walka 2 dni parte 2 godziny i wkroczyli z próżno ciągiem 2842 G Zofia
Serio chcesz wywoływać poród specjalnie tydzień przed terminem? Wywoływanie oksy z wypowiedzi mam nie jest fajne. Skurcze są bardzo bolesne.Mój termin to 22 ale lekarka będzie próbowała wywołać termin poród tydzień wcześniej ma wtedy dyżur poza tym mam 100 km do szpitala a temat covid się zageszcza i nie wiadomo jak długo będą jeszcze porody rodzinne więc też wolę już jak najszybciej. Chociaż przyznam że mam trochę stracha bo wcześniejszy poród był poza masażem naturalnym biegiem A tutaj nie wiem co mnie dokładnie czeka. Mam nadzieję że zaopiekuję się nami tak jak obiecała . Czy któraś z Was miała wywolywany poród sztucznie i ma porównanie z fizjologicznym przebiegiem?
Gratulacje! Ja akurat na próżnociąg i te sprawy nie wyrażam zgody Pytali się Ciebie?Zobacz załącznik 1185156I juZ po walka 2 dni parte 2 godziny i wkroczyli z próżno ciągiem 2842 G Zofia
Tak pytali . Na początku tez mówiłam ze nie chce i ze w Żadnym wypadku a jak po dwóch nie przespanych nocach i bólu jak nie wiem wiedziałam ze nie dam rady to sama poprosiłam o pomoc . Rodziłam bez znieczulenia . Dziewczyny pamiętajcie żeby za wszelka cenę spać przed porodem . Mi było ciężko wiec nie splam wgl i wgl nie miałam siły na bóle parte .Gratulacje! Ja akurat na próżnociąg i te sprawy nie wyrażam zgody Pytali się Ciebie?
Bez znieczulenia to ja taki chojrak nie jestemTak pytali . Na początku tez mówiłam ze nie chce i ze w Żadnym wypadku a jak po dwóch nie przespanych nocach i bólu jak nie wiem wiedziałam ze nie dam rady to sama poprosiłam o pomoc . Rodziłam bez znieczulenia . Dziewczyny pamiętajcie żeby za wszelka cenę spać przed porodem . Mi było ciężko wiec nie splam wgl i wgl nie miałam siły na bóle parte .