reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Powiedzcie jakie macie objawy niedługo po braku miesiączki, np. macie już mdłości??
Mdłości jeszcze nie, ale za to piersi cały czas czuję, sutki stały się wrazliwsze ale to tak juz od owulacji, w podbrzuszu czuje takie jakby łaskotanie no i co jakiś czas kłócia w pachwinach

reklama
Hahaha ale tam na wątku pisałam że chce mi się ogorkowej A się okazało że połowa dziewczyn miała ja na obiad [emoji23][emoji23][emoji23] No i w Tym @Ruda94 którą zarazilam ta ogórkowa i znalazła się tutaj na tym wątku razem że mną! [emoji16][emoji16] Ona chyba poszła w kimę bo coś cicho się zrobiło [emoji16][emoji16][emoji23]
Hahhaa już wszystko jasne [emoji6][emoji1646][emoji1646][emoji1646]

Ja też właśnie pachwiny czuje jakby coś tam mi ciąglo wszystkie wiazadla [emoji33][emoji33][emoji33] masakra i mnie jeszcze uda rwa Ale właśnie wtedy jak boli brzuch i ciągną pachwiny. Na razie od 2h mam spokój. Teraz bolą cycki i pieką sutki [emoji23][emoji23][emoji23] Ja pierdziele jak stare zrzedy [emoji23][emoji23][emoji23]
Mdłości jeszcze nie, ale za to piersi cały czas czuję, sutki stały się wrazliwsze ale to tak juz od owulacji, w podbrzuszu czuje takie jakby łaskotanie no i co jakiś czas kłócia w pachwinach

No... padlam jak trupek... za godzine musze byc na drugim koncu miasta po corke :D a jeszzcze futro na spacer wyprowadzic.... a obiadku jak nie dogotowalam tak nie dogotowalam ...
Hahaha ale tam na wątku pisałam że chce mi się ogorkowej A się okazało że połowa dziewczyn miała ja na obiad [emoji23][emoji23][emoji23] No i w Tym @Ruda94 którą zarazilam ta ogórkowa i znalazła się tutaj na tym wątku razem że mną! [emoji16][emoji16] Ona chyba poszła w kimę bo coś cicho się zrobiło [emoji16][emoji16][emoji23]
20200128_110709.jpeg

O matko święta! U mnie same kurczaki idą [emoji23][emoji23][emoji23] Ogólnie to chyba dzisiaj skończy się jakimś rzygankiem bo mdli coraz bardziej. Nie chce tego, próbuje cały czas nad tym zapanować.
Wlasnie u nas nikt kurczakow nie je ... nawet kundliszcze uczulone na kurczaka :D

Widzisz Kochana bo tak to jest jak się jest z z dobrym dla ludzi [emoji4] Ja też zawsze jestem taka dobra wszystkim chce pomóc, a później dostaje po tyłku. To jest prawda że jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twarda dupe! [emoji32]A koleżanka brak taktu, kompletnie skoro ona tak mówi to jak ona chce być matka!? Bardzo dziwna kobita!

A do tego ja przeżywałam w tedy to podwójnie bo byłam w ciąży na miesiąc przed porodem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry