reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Daj spokój. To nie przyjaciolka i nie zasługuje by ja tak nazywać. Zwykła menda bez empatii i serca! Dziwię się że ona jest w ciazy, że chciała mieć dziecko skóra gada takie głupoty! Porażka!
Bardzo mi przykro że taka sytuacja zaistniała, nawet nie chce sobie wyobrażać co przezywaliscie jak ta tragedia się wydarzyła [emoji32]
A do tego ja przeżywałam w tedy to podwójnie bo byłam w ciąży na miesiąc przed porodem a ten chłopczyk bardzo się cieszył że niedługo będzie miał małego kuzyna i przydażyło się takie nieszczęście że samochód go przejechał na kępingu na którym wakacyjnie mieszkali i to wszystko w naszą rocznice ślubu, siedzimy sobie z mężem przy romantycznej kolacji i dostajemy telefon o tragedi wiec myślałam ze się wypłacze przyjaciółce a tu takie słowa

reklama
Zostawić Was na chwilę dziewczęta [emoji28][emoji28] i już nadgodzic ciężko....
Ja dziś mam ochotę na placka po węgiersku z marchewka [emoji28] marchewke to bym jadła na tony, gdzie ta wiosna żeby wszystko było takie świeże pachnące z targu [emoji7]

Ja czuje napięcie w macicy tak że czasem muszę się położyć. Ale ogólnie wszystko jest do wytrzymania jeśli mam łóżko w pobliżu [emoji1787]

Ja odliczam drogie Panie do po poniedziałku do wizyty u ginekologa, obecnie mam l4 od rodzinnego Ale się ucieszył na wieść o mojej ciąży. A wchodzę taka zmarnowana on tak patrzy na mnie i mówi "co tam Pani Magdo rozlozylo Panią" A ja tak patrzę nie, jestem w ciąży [emoji16]
Kierownika już dzownila podpytac co to za l4 i ile będzie trwać [emoji2955][emoji849] narazie cicho siedzę, same wiecie [emoji6]

Ja mam rodzinnego w pracy [emoji14] na razie sie nie wybieram bo i tak na L4 na cos innego jestem ( wypadek w pracy, kolano)
Zostawić Was na chwilę dziewczęta [emoji28][emoji28] i już nadgodzic ciężko....
Ja dziś mam ochotę na placka po węgiersku z marchewka [emoji28] marchewke to bym jadła na tony, gdzie ta wiosna żeby wszystko było takie świeże pachnące z targu [emoji7]

Ja czuje napięcie w macicy tak że czasem muszę się położyć. Ale ogólnie wszystko jest do wytrzymania jeśli mam łóżko w pobliżu [emoji1787]

Ja odliczam drogie Panie do po poniedziałku do wizyty u ginekologa, obecnie mam l4 od rodzinnego Ale się ucieszył na wieść o mojej ciąży. A wchodzę taka zmarnowana on tak patrzy na mnie i mówi "co tam Pani Magdo rozlozylo Panią" A ja tak patrzę nie, jestem w ciąży [emoji16]
Kierownika już dzownila podpytac co to za l4 i ile będzie trwać [emoji2955][emoji849] narazie cicho siedzę, same wiecie [emoji6]

A bo Ty miałaś te kotlety, już nie ie pochrzanilo wszystko. Miałam kupić ten kwas foliowy Ale jestem tak śpiąca że nie mam siły wyjść. Mąż ma wjechać do apteki jak będzie jechał z pracy [emoji4] mówiłam żeby dała mu jakiś dobry zobaczymy co przywiezie [emoji23]
Mi tam ogorkowa smaka narobila. Ale kotlety ziemniaczaane [emoji7]

Macie stan podgoraczkowy cały czas? Bo mnie kurde trzęsie z zimna A teraz temperatura pod pachą 36.7 w wczoraj wieczorem miałam 37.4 [emoji848]

No ja miałam zachcianek 5dpo przed zagniezdzaniem na ogórkowa i się dziewczyny śmiały że wszystkie co wtedy miały ogórkowa zaciaze razem że mną. I u @Ruda94 się sprawdziło [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]
Hahaha, właśnie sobie przypomniałam, że w czasie zagniezdzenia była u mnie ogórkowa 😂 poważnie!!!

reklama
Do góry