reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Widzisz Kochana bo tak to jest jak się jest z z dobrym dla ludzi [emoji4] Ja też zawsze jestem taka dobra wszystkim chce pomóc, a później dostaje po tyłku. To jest prawda że jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twarda dupe! [emoji32]A koleżanka brak taktu, kompletnie skoro ona tak mówi to jak ona chce być matka!? Bardzo dziwna kobita!
Wiecie co? Powiedziałam o ciąży „przyjaciółce” która już raz mnie zawiodła bo gdy zmarł 5 letni siostrzeniec męża to powiedziała: „po co płaczesz? Przecież ty nie jesteś jego prawdziwą ciocią bo jakbyś się rozstała z mężem to był by ci obcy”.
Długo niemoglam jej wybaczyć tych słów które mnie bardzo zabolały ale odnowiliśmy kontakty i ostatnio było dobrze. Cieszyłam się jej szczęściem gdy w zeszłym roku brała ślub a teraz sama będzie mamą w czerwcu.
I wiecie co dziś usłyszałam zamiast gratulacji?:
„Żeś się zdecydowała na czwarte dziecko? Po co ci to skoro mówiłaś że jest ciężko z trójką i mężem jak dorosłe dziecko?”

Jestem w szoku że tak mówi przyszła matka którą ja zawsze wspierałam w życiowych problemach nawet kiedy zaraz po tamtych bolących słowach rozstała się z facetem z kturym była pare dobrych lat to byłam jej wsparciem a tu wychodzi na to że Ja tego wsparcia w niej nie mam, chyba znów musze ograniczyć z nią kontakt

reklama
Ja implantacje to miałam jazdy 3 dni. Głowa mi pekala 3 dni, nie wiedziałem co się dzieje Z na wymioty się miałoby raz zwróciłam. Najlepsze jak wtedy zapalilam fajkę to od razu ból głowy nie do zniesienia [emoji4] Nie wiedziałam co jest grane. I w piątek wieczorem w pracy miałam takie ciągnięcia, jakieś klocia że wyprostować się nie mogłam. Ból głowy oczywiście do tego. A w niedzielę po południu beta 13.25 [emoji4] w 11 dpo
Ja nie mam takich przebojów. W sumie to mnie tylko piersi bolą raz na jakiś czas. Podczas implantacji miałam cały wachlarz dziwnych objawów [emoji4] od skurczy i różnych bólów, bezsenność itd. Teraz nic. Pewnie dlatego ze nerwy puściły i nie mysle tak o tym

No my?! [emoji23][emoji23][emoji23] Ja wgl w to nie wątpię! Wjedzie ogórkowa i już będzie 300 postów na 1h [emoji23][emoji23][emoji23]

A ogórkowa tez pomaga na przyspieszenie porodu? Chętnie wypróbuje gdy nadejdzie czas bo nasze dzieci to z tych niespieszących się do wyjscia

reklama
Dziewczyny, czy Wy również macie zatkany nos cały czas i ciężko Wam oddychać?? Nie wspomnę o smarkach (sorki za szczegóły) często z krwią?????
Ja przed ciąża się z tym zmagałam, laryngolog przepisał mi nasometin, którego niestety nie można stosować w ciąży. Dlatego wiem że jeszcze trochę i mi się nos zablokuje i nie będę miała jak oddychać

Do góry