Verona26
Fanka BB :)
Widzisz Kochana bo tak to jest jak się jest z z dobrym dla ludzi [emoji4] Ja też zawsze jestem taka dobra wszystkim chce pomóc, a później dostaje po tyłku. To jest prawda że jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twarda dupe! [emoji32]A koleżanka brak taktu, kompletnie skoro ona tak mówi to jak ona chce być matka!? Bardzo dziwna kobita!
Wiecie co? Powiedziałam o ciąży „przyjaciółce” która już raz mnie zawiodła bo gdy zmarł 5 letni siostrzeniec męża to powiedziała: „po co płaczesz? Przecież ty nie jesteś jego prawdziwą ciocią bo jakbyś się rozstała z mężem to był by ci obcy”.
Długo niemoglam jej wybaczyć tych słów które mnie bardzo zabolały ale odnowiliśmy kontakty i ostatnio było dobrze. Cieszyłam się jej szczęściem gdy w zeszłym roku brała ślub a teraz sama będzie mamą w czerwcu.
I wiecie co dziś usłyszałam zamiast gratulacji?:
„Żeś się zdecydowała na czwarte dziecko? Po co ci to skoro mówiłaś że jest ciężko z trójką i mężem jak dorosłe dziecko?”
Jestem w szoku że tak mówi przyszła matka którą ja zawsze wspierałam w życiowych problemach nawet kiedy zaraz po tamtych bolących słowach rozstała się z facetem z kturym była pare dobrych lat to byłam jej wsparciem a tu wychodzi na to że Ja tego wsparcia w niej nie mam, chyba znów musze ograniczyć z nią kontakt