reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Właśnie nie wiem. Ale moja mama mówiła że jak była z e mną w ciazy to było 30 stopni w sierpniu A ona w wietrze chodziła bo ciągle było jej zimno i nie wiedziała co jest grane. Dopiero jak okresu nie dostała 2 tyg to się skapla [emoji23][emoji23]
Ciąża czy przeziębienie? [emoji848]

Właśnie nie wiem. Ale moja mama mówiła że jak była z e mną w ciazy to było 30 stopni w sierpniu A ona w wietrze chodziła bo ciągle było jej zimno i nie wiedziała co jest grane. Dopiero jak okresu nie dostała 2 tyg to się skapla [emoji23][emoji23]
Za to ja pamiętam że w pierwszej ciąży było mi wiecznie gorąco, nie pamiętam czy od samego początku.
Także zastanawiam się jak to będzie latem, gdzie będzie upał i jeszcze do tego ciąża, będę siedziała w domu cały czas

reklama
No akurat letem juz bedzoemy mialy brzuszki wiec nje bedzie pewnie zbyt latwo [emoji4] Ale damy rade [emoji4]
Za to ja pamiętam że w pierwszej ciąży było mi wiecznie gorąco, nie pamiętam czy od samego początku.
Także zastanawiam się jak to będzie latem, gdzie będzie upał i jeszcze do tego ciąża, będę siedziała w domu cały czas

Do góry