Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruda zobaczymy jak będzie, ja coś myślę że do października nie donoszę [emoji39] jak to trzecia ciąża po dwóch cc to trzeba będzie ostrożnie do tematu podejść [emoji4]Cześć, mam na imię Magda. Chętnie dołączę do Waszego grona. Termin z apki mam na 01 października. Przygarniecie?
Ja mysle ze rozhulamy ten wątek a w pazdzierniku zapadnie cisza, bo wszystkie beda na porodowkach [emoji23]
Witaj Serdecznie[emoji7][emoji16]Ruda zobaczymy jak będzie, ja coś myślę że do października nie donoszę [emoji39] jak to trzecia ciąża po dwóch cc to trzeba będzie ostrożnie do tematu podejść [emoji4]
Witaj Serdecznie[emoji7][emoji16]Ruda zobaczymy jak będzie, ja coś myślę że do października nie donoszę [emoji39] jak to trzecia ciąża po dwóch cc to trzeba będzie ostrożnie do tematu podejść [emoji4]
A druga cc byla konieczna czy po prostu wolałas?
Obie były konieczne. W pierwszej prawdopodobieństwo odklejenia się łożyska. A w drugiej miałam 18 godzin skurczy miesiąc przed terminem i miałam nadzieję że już pójdzie naturalnie Ale niestety przy tak mocnych skurczach praca serca dziecka zanikała po każdym skurczu...
I wtedy już nie było wątpliwości
Łatwo nie było ale teraz mam dwie cudowne córeczki które marzą o młodszym bracie [emoji39]
Kurcze jaka tu ekipa się zebrała aż żałuję że mnie tu nie ma
Ja pierwsze cc po wielu godzinach porodu naturalnego. Tętno syna spadło.Aaa to wszystko wyjasnia. Ja pierwsze cc tydzien po termiie po 26h porodu...