reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Witaj Serdecznie[emoji7][emoji16]
Cześć, mam na imię Magda. Chętnie dołączę do Waszego grona. Termin z apki mam na 01 października. Przygarniecie?
Ruda zobaczymy jak będzie, ja coś myślę że do października nie donoszę [emoji39] jak to trzecia ciąża po dwóch cc to trzeba będzie ostrożnie do tematu podejść [emoji4]
Ja mysle ze rozhulamy ten wątek :D a w pazdzierniku zapadnie cisza, bo wszystkie beda na porodowkach [emoji23]

A druga cc byla konieczna czy po prostu wolałas?
Witaj Serdecznie[emoji7][emoji16]Ruda zobaczymy jak będzie, ja coś myślę że do października nie donoszę [emoji39] jak to trzecia ciąża po dwóch cc to trzeba będzie ostrożnie do tematu podejść [emoji4]

Obie były konieczne. W pierwszej prawdopodobieństwo odklejenia się łożyska. A w drugiej miałam 18 godzin skurczy miesiąc przed terminem i miałam nadzieję że już pójdzie naturalnie Ale niestety przy tak mocnych skurczach praca serca dziecka zanikała po każdym skurczu...
I wtedy już nie było wątpliwości

Łatwo nie było ale teraz mam dwie cudowne córeczki które marzą o młodszym bracie [emoji39]
A druga cc byla konieczna czy po prostu wolałas?

Aaa to wszystko wyjasnia. Ja pierwsze cc tydzien po termiie po 26h porodu...
Obie były konieczne. W pierwszej prawdopodobieństwo odklejenia się łożyska. A w drugiej miałam 18 godzin skurczy miesiąc przed terminem i miałam nadzieję że już pójdzie naturalnie Ale niestety przy tak mocnych skurczach praca serca dziecka zanikała po każdym skurczu...
I wtedy już nie było wątpliwości

Łatwo nie było ale teraz mam dwie cudowne córeczki które marzą o młodszym bracie [emoji39]

Wrzucę wam tu zdjęcie mojego słodziaka w bluzce którą kupiłam mu przed gwiazdką, wiedziałam że się przyda, starsze rodzeństwo ma tez takie same jeszcze z czasów gdy Igi się urodził ale narazie niebedzie wspólnego zdjęcia bo niechce im jeszcze mówić bo to paple i zachwile wiedzieli by wszyscy jak zeszłym razem

reklama
Do góry