reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny na robiłam nifty plus w salve medica i wynik miałam po 5 dniach 😀 robiłam to przed świetami, wiec nie było żadnych opóźnień mimo obecnej sytuacji 😊

Byc moze 4/5 dni mysle, ze po prostu nie chciala dawac nadziei ze będą szybko, a potem nagle czas by sie wydłużył.. patrzac na to co sie dzieje na swiecie to lepiej zakładać 2 tyg bo te próbki są wysylane poza nasza granice.. fajne jest to, ze bedzie tez plec znana

reklama
Czesc mamusie.
Dołączam się do październikowych szczęśliwców ♥️
U mnie dzis wedlug om 11+5,wedlug usg 12+0,tp 28.10
Jak u was z przybieraniem na wadze? U mnie juz +4kg i troche mnie to przeraziło,ale w sumie nie ma sie czemu dziwić bo jedzenie pomaga mi na mdlosci więc czesto jem a i ruchu mam niewiele.

Czesc mamusie.
Dołączam się do październikowych szczęśliwców ♥
Jak u was z przybieraniem na wadze? U mnie juz +4kg i troche mnie to przeraziło,ale w sumie nie ma sie czemu dziwić bo jedzenie pomaga mi na mdlosci więc czesto jem a i ruchu mam niewiele.
Kochana my już na zamkniętym wątku jesteśmy

Czesc mamusie.
Dołączam się do październikowych szczęśliwców ♥
Część ☺️ ja też dołączam mam termin na 20 października. Przebije cię mam już 6 kilo na plus a to dopiero 14 tydzień. A też nie startowałam z małej wagi bo 65 więc już bardziej kg jak wieloryb się czuję. Wszystko przez tego wirusa . Nagle brak ruchu i tylko dom.
Ważne że z dzidzia ok 😁

Część ☺ ja też dołączam mam termin na 20 października. Przebije cię mam już 6 kilo na plus a to dopiero 14 tydzień. A też nie startowałam z małej wagi bo 65 więc już bardziej kg jak wieloryb się czuję. Wszystko przez tego wirusa . Nagle brak ruchu i tylko dom.
Ważne że z dzidzia ok 😁

A ja tam nie przytylam poki co :d moze dlatego ze ciągle mnir wymioty męczą

A ja tam nie przytylam poki co :d moze dlatego ze ciągle mnir wymioty męczą
To fajnie:) z jednej strony ale z drugiej szkoda , że się źle czułaś. mnie mdliło jak byłam głodna i musiałam coś wtrącić. I niestety nagłe zwolnienie i brak ruchu też na to wpłynęły, dodatkowo mam niedoczynność więc też muszę się pilnować. Teraz już mi lepiej, więc mam nadzieje że już tak szybko nie będę tyć.

W ogóle dziewczyny , jak wytrzymujecie brak ruchów z domu? Bo u mnie kiepsko , mam troszkę doła przez to. Mam nadzieję , że skończy się ta kwarantanna szybko:/

reklama
Do góry