Artemida90
Fanka BB :)
Chciałam przedstawić moje niewidzialne dziecko...podobno wina niepelnego pęcherza...
Ja zawsze mam pusty pęcherz dla mnie to wina słabej jakości usg a nie ze pęcherz pusty, który tydzień tu na usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam przedstawić moje niewidzialne dziecko...podobno wina niepelnego pęcherza...
To był 9. Też tak myślę że to jego USG... Ja byłam w takim prewatnym gabinecie małym. Bałam się strasznie iść do naszego szpitala. W naszym szpitalu w Harlow zarazili już kilka osób coronavirusem... Śliczne to Twoje zdjęcie, wszystko widać.Ja zawsze mam pusty pęcherz dla mnie to wina słabej jakości usg a nie ze pęcherz pusty, który tydzień tu na usg?
Ja zawsze mam pusty pęcherz dla mnie to wina słabej jakości usg a nie ze pęcherz pusty, który tydzień tu na usg?
Mi też przełożyli wizytę dopiero na 27 kwietnia i muszę czekać kolejne 3 tyg a tak już chciałam zobaczyć mojego maluszkaFaktycznie za dużo nie widać ja mam wizyte przełożona na za tydzień eh i muszę znowu czekać
Dziewczyny znikło mi forum zamknięte nie mogę znaleźć nie wiem co się stałoMi też przełożyli wizytę dopiero na 27 kwietnia i muszę czekać kolejne 3 tyg a tak już chciałam zobaczyć mojego maluszka [emoji4][emoji4]
Dziewczyny znikło mi forum zamknięte nie mogę znaleźć nie wiem co się stało
Hej wszystko dziala jak nalezy.. spróbuj raz jeszcze odpalic apke badz przez strone czasem sie wiesza