Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to super też już bym chciała poczuć mojego maluszka jak się tam rusza. Który masz już tydzień ?Hej
Dawno mnie tu nie było chłopcy to szkoły nie chodzą to i czasu nie mam. Byłam na usg maluszek zdrowy wszystko Oki i od kilku dni czuje ruchy 19 maja kolejne usg. Inne wizyty mi odwołali
15Ooo to super też już bym chciała poczuć mojego maluszka jak się tam rusza. Który masz już tydzień ?
Raczej nie, ale u naszego maleństwa mąż wypatrzył pipke i tak się zastanawiam czy się zna czy tylko zgaduje. 3 razy na 1 usg prenatalnych wypatrzył jajka i mamy 3 synówCzesc to 13 tydzien plus 3dni czy mozna poznac plec po takim zdjeciu?
Wesołych świąt!Cześć Wszystkim,
czy mogę dołączyć do Waszej grupy? Od dłuższego czasu obserwowałam Wasz wątek publiczny ale obiecałam sobie, że przyjdę tutaj dopiero po prenatalnych.
Zaczęłam dość niespodziewanie. W efekcie było kilka przygód, które do tej pory owocują pewną niepewnością.
Ale chętnie będę Was czytywać więcej bo nie raz udało mi się dzięki Waszym wiadomością podnieść na duchu!
Wesołych dziwnych świąt! tak przy okazji!