Laurka2019
Fanka BB :)
Wedlug miesiaczki termin to 30.10,wedlug usg z 10 tyg to 28.10,termin wedlug usg z wczoraj 26.10.A skąd aż taka duża różnica w terminie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wedlug miesiaczki termin to 30.10,wedlug usg z 10 tyg to 28.10,termin wedlug usg z wczoraj 26.10.A skąd aż taka duża różnica w terminie?
Oj tak ten widok jest najlepszy jak sobie baraszkuje w brzuszku ja juz nie moge doczekac sie ruchów. Wizyty teraz nie sa zbyt czeste wiec to by zawsze uspokajalo bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze na badaniu wyszloU mnie sie termin zmienił juz na 26pazdziernika.
Wizyta przebiegła dosc szybko,ale bejbika wyogladali od każdej strony, wszystko wyglada dobrze,maluszek machał raczkami i nóżkami,ma dużo miejsca także korzysta.
Cudowne uczucie
Hej niestety nic nie doszłoDziewczyny które pisały o dostęp do forum prywatnego proszę sprawdzacie swoje skrzynki czy linka nie dostalyście..
Hej niestety nic nie doszło
Oki super,dziękujeSpokojnie nasza główna administratorka ma od groma pracy wczorak pisała, że was doda więc jak do jutra będzie cisza to sie upomnijcie to napisze do niej raz jeszcze
Witam, ja też mam termin na 5 październikaCześć dziewczyny czy przygarniecie jeszcze jedną owieczkę? U mnie termin na 5 październik Czeka mnie dużo czytania z tego co widzę pozdrawiam