bleucoco
Fanka BB :)
O i to jest pozytywna wiadomość!Ja mam po synku wózek czarno-czerwony i wcale tak źle nie było z tym kurzem a naprawdę wiele kilometrów przemierzałam spacerem
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Grinning squinting face :laughing: 😆](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f606.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O i to jest pozytywna wiadomość!Ja mam po synku wózek czarno-czerwony i wcale tak źle nie było z tym kurzem a naprawdę wiele kilometrów przemierzałam spacerem
To da się pierwsze dni bez rożkaMy też tak chyba zrobimy. Ewentualnie kołderkę kupimy do łóżeczka na zimę, a tak to bez poduszki i bez żadnego rożka lub śpiworkaChcemy żeby małe spało z nami w pokoju, ale w swoim łóżeczku, więc nawet to tzw. gniazdko nie jest potrzebne, ale pewnie ktoś kupi w prezencie
Nie chcę też żadnych osłaniaczy/ochraniaczy na szczebelki czy do łóżka.
No to przeczytaj i zachowaj do własnej wiadomości [emoji6]Niestety nie dowiem się płci bo luby sobie wymyslil, ze on chce zobaczyc na usg razem ze mna, a nie na kartce papieru buuuu[emoji24][emoji25]
Ja miałam dwa rożki i wogóle ich nie uzywalam:-)To da się pierwsze dni bez rożka? Noworodki podobno lubią być takie opatulone zaraz po porodzie
Ja używałam na samym początku, był mega wygodny
![]()
Czytałam, że to zależy od dzieckaTo da się pierwsze dni bez rożka? Noworodki podobno lubią być takie opatulone zaraz po porodzie
Ja używałam na samym początku, był mega wygodny
![]()
Oj nie moja nienawidziła od samego początku.To da się pierwsze dni bez rożka [emoji16]? Noworodki podobno lubią być takie opatulone zaraz po porodzie [emoji6] Ja używałam na samym początku, był mega wygodny [emoji7]
U nas to samo ,a jak ja przykryje bo wydaje się mi że zimno a ona się nie odkopie bo mocno spi to się budzi dosłownie mokra.Oj nie moja nienawidziła od samego początku.
No i od maleńkości spala w body na krótki rękaw bez spodni i do tej pory tak jest. Niczym nie można jej przykryć
Super [emoji3059]gratuluję !Jestem po usg prenatalnym, wszystko Ok, dzidziuś 5,9cm skakał nóżkami z rączkami do góry! Jakby się cieszył [emoji7] Niesamowite uczucie, lekarz coś tam sprawdzał i mówił, ze wszystko bardzo Ok. Gdy go zapytałam czy widać może coś więcej to mi odpowiedział, ze jestem tak fajna, ze mi powie! Zbadał mnie ponowne -dołem aby mieć pewność- bo jak twierdzi nie mówi gdy nie jest pewien. [emoji173]️ Synek [emoji173]️ w życiu nie pomyślałam, ze synka mieć będę [emoji173]️ jestem zachwycona [emoji7]Zobacz załącznik 1097207
To moja nawet nie, ale jak próbuję przykryć to dostaje histerii kopie wydziera sięU nas to samo ,a jak ja przykryje bo wydaje się mi że zimno a ona się nie odkopie bo mocno spi to się budzi dosłownie mokra.