reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja mam po synku wózek czarno-czerwony i wcale tak źle nie było z tym kurzem a naprawdę wiele kilometrów przemierzałam spacerem
O i to jest pozytywna wiadomość! 😍❤️ Ogólnie jestem osobą praktyczną, ale no na wózek czarny się uparłam i za dużo przyjemności mi to sprawi na następne lata żebym z tego rezygnowała, trudno najwyżej będę płakać haha 😆

reklama
My też tak chyba zrobimy. Ewentualnie kołderkę kupimy do łóżeczka na zimę, a tak to bez poduszki i bez żadnego rożka lub śpiworka :) Chcemy żeby małe spało z nami w pokoju, ale w swoim łóżeczku, więc nawet to tzw. gniazdko nie jest potrzebne, ale pewnie ktoś kupi w prezencie 🤣 Nie chcę też żadnych osłaniaczy/ochraniaczy na szczebelki czy do łóżka.
To da się pierwsze dni bez rożka 😁? Noworodki podobno lubią być takie opatulone zaraz po porodzie 😉 Ja używałam na samym początku, był mega wygodny 😍

To da się pierwsze dni bez rożka [emoji16]? Noworodki podobno lubią być takie opatulone zaraz po porodzie [emoji6] Ja używałam na samym początku, był mega wygodny [emoji7]
Oj nie moja nienawidziła od samego początku.
No i od maleńkości spala w body na krótki rękaw bez spodni i do tej pory tak jest. Niczym nie można jej przykryć

Jestem po usg prenatalnym, wszystko Ok, dzidziuś 5,9cm skakał nóżkami z rączkami do góry! Jakby się cieszył [emoji7] Niesamowite uczucie, lekarz coś tam sprawdzał i mówił, ze wszystko bardzo Ok. Gdy go zapytałam czy widać może coś więcej to mi odpowiedział, ze jestem tak fajna, ze mi powie! Zbadał mnie ponowne -dołem aby mieć pewność- bo jak twierdzi nie mówi gdy nie jest pewien. [emoji173]️ Synek [emoji173]️ w życiu nie pomyślałam, ze synka mieć będę [emoji173]️ jestem zachwycona [emoji7]Zobacz załącznik 1097207
Super [emoji3059]gratuluję !

reklama
Do góry