reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Tez tak czytałam, może jeszcze się okaże inaczej. Z tym, ze ten „wypustek” to wyglądał konkretnie, wręcz ewidentnie [emoji23] Ponoć u chłopców skierowany jest do góry a u dziewczynek ku dołowi [emoji846]
Dokładnie. Tak u mojego synka to wygląda jest nawet zaznaczone. Duze, sterczace i jakby takie zakończone kulką

Załączniki

• IMG_20200325_104927.jpg
    IMG_20200325_104927.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Ojej to cudownie!! 🥰🥰🥰Oby tak było! A to nie jest tak, że teraz na USG każdy dzidziuś ma wyrostek płciowy, który wygląda jak męski, a dopiero potem z tego robi się odpowiednio penis lub pochwa? Bo tak czytałam i zastanawiam się czego mam się spodziewać :D
Moja bratowa i brat mówili, że w 12 tygodniu lekarz najechał między nóżki i było pewni, że to siusiak (bo tak ten wyrostek wygląda), a lekarz że dziewczynka i tak zostało 😁😁

reklama
Moja bratowa i brat mówili, że w 12 tygodniu lekarz najechał między nóżki i było pewni, że to siusiak (bo tak ten wyrostek wygląda), a lekarz że dziewczynka i tak zostało [emoji16][emoji16]

Ja myśle, ze różnie może być jeszcze! Moje dziecię takie szczuplenkie, bardziej do mnie podobne niż do taty [emoji7]

Do góry