Spark
Fanka BB :)
6+juz będzie serduszko [emoji3526] na 99 procentTo moze ktos jest bardziej obcykany. Jak jestem 4+2 dajmy na to to wizyta u gina powinna byc 6+ czy 7+ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6+juz będzie serduszko [emoji3526] na 99 procentTo moze ktos jest bardziej obcykany. Jak jestem 4+2 dajmy na to to wizyta u gina powinna byc 6+ czy 7+ ?
Ja sprzątałam swinkom morskim i zwymiotowalam do worka ze starymi trocinami xDNo właśnie tak myślałem. Chyba jednkagoscie nie przyjdę albo mąż jutro w pracy na 12h i w niedzielę też także nic nie muszę robić Jeeeest! A też macie jak z z jak coś robicie to kręci wam się w głowie? Ja teraz wiedziałam pranie i normalnie masakra. Musiałam usiąść bp bym padła [emoji2356]
Lekarz bd liczył tydzień skończony, czyli 4. Przy porodzie też tak zapisują, ja rodziłam 39+4, zapisali, że urodziłam w 39tc [emoji3526]
Może być A nie musi, zależy kiedy była owulacja.Czyli mam skończony 4. Także jak pójdę nie w ten pn co będzie tylko w jeszcze następny do giną to pewnie serduszko już powinno bic? [emoji4] Wtedy będzie już skończony 5t6d nie wiem jak to ugryźć [emoji848]
Dobrze że miałaś stary worek z trocinami przy sobie [emoji23][emoji23]Ja sprzątałam swinkom morskim i zwymiotowalam do worka ze starymi trocinami xD
Może być A nie musi, zależy kiedy była owulacja.
A wez nic nie mow. Tak mnie zapach odrzucil, ze masakra. A wczoraj musialam pożegnać moja myszke ;(Dobrze że miałaś stary worek z trocinami przy sobie [emoji23][emoji23]
No to w poniedziałek powinien ci dac zwolnienie od poniedziałku wlasnie.Ciul Ci wie... okaże się jak pójdę do lekarza. Wczoraj dzwoniłam to kazalprzyjsc za 10 dni więc wypada mi właśnie w pn. Tyle że do przyszłego piątku mam zwolnienie i nie wiem jak to rozgryźć [emoji848]
A wez nic nie mow. Tak mnie zapach odrzucil, ze masakra. A wczoraj musialam pożegnać moja myszke ;(