reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Czyli mam skończony 4. Także jak pójdę nie w ten pn co będzie tylko w jeszcze następny do giną to pewnie serduszko już powinno bic? [emoji4] Wtedy będzie już skończony 5t6d nie wiem jak to ugryźć [emoji848]
5+6 już powinno serduszko bić, tak [emoji3526] choć zdarza się, że trzeba jeszcze trochę poczekać, ale na ogół już 5+5 serduszko bije [emoji3526]

5 lutego bedzie u mnie 5t6d skończone bo bieżące byłoby 6t6d i teraz pytanie czy bedzie serduszko widac bo wg aplikacji flo juz jest serduszko i bije ponad 150 razy na minutę. Nie chciałabym isc za szybko.. jak uważacie?
No wlasnie ciężko powiedzieć, zalezy kiedy byla owulacja itp. Zalezy tez od sprzętu ginekologa.

I słuchajcie też gina! [emoji38] Bo czasem nie puszcza serduszka tak wcześnie, ale mówi np. Ciąża żywa. Co oznacza, że serduszko jest [emoji3526] migajacy piksel na ekranie to serce jakby co hehe [emoji38]

Przykro mi [emoji58]
Jeżeli chodzi o trociny to mega jadą [emoji23][emoji23][emoji23] Masakra, miałam kiedyś chomika... Pamiętam jak się 2-3 dni nie posprzatalo to jak jechał jak nie wiem [emoji23][emoji23]
Moj chomik akurat ma długo czysto . Ale to pewnie dlatego ze ma dużą klatkę i jest starszy i juz tak nie szaleje. Ale zapach swinek. Chomik to pikus przy tym

To slyszlalm że nie raz nie słychać A widać serduszko [emoji173] Już się nie mogę doczekać kiedy je usłyszę, chyba będę ryczec [emoji22]
I słuchajcie też gina! [emoji38] Bo czasem nie puszcza serduszka tak wcześnie, ale mówi np. Ciąża żywa. Co oznacza, że serduszko jest [emoji3526] migajacy piksel na ekranie to serce jakby co hehe [emoji38]

reklama
Świnki nigdy nie miałam Ale chomika owszem, później przyniosłam do domu psa i chomik robił się ciągle sztywny, nie wiem dlaczego?! I niestety musiałam to wydać kuzynce [emoji22]
Moj chomik akurat ma długo czysto . Ale to pewnie dlatego ze ma dużą klatkę i jest starszy i juz tak nie szaleje. Ale zapach swinek. Chomik to pikus przy tym

Do góry