reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Czyli mam skończony 4. Także jak pójdę nie w ten pn co będzie tylko w jeszcze następny do giną to pewnie serduszko już powinno bic? [emoji4] Wtedy będzie już skończony 5t6d nie wiem jak to ugryźć [emoji848]
5+6 już powinno serduszko bić, tak [emoji3526] choć zdarza się, że trzeba jeszcze trochę poczekać, ale na ogół już 5+5 serduszko bije [emoji3526]

5 lutego bedzie u mnie 5t6d skończone bo bieżące byłoby 6t6d i teraz pytanie czy bedzie serduszko widac bo wg aplikacji flo juz jest serduszko i bije ponad 150 razy na minutę. Nie chciałabym isc za szybko.. jak uważacie?
No wlasnie ciężko powiedzieć, zalezy kiedy byla owulacja itp. Zalezy tez od sprzętu ginekologa.

I słuchajcie też gina! [emoji38] Bo czasem nie puszcza serduszka tak wcześnie, ale mówi np. Ciąża żywa. Co oznacza, że serduszko jest [emoji3526] migajacy piksel na ekranie to serce jakby co hehe [emoji38]

Przykro mi [emoji58]
Jeżeli chodzi o trociny to mega jadą [emoji23][emoji23][emoji23] Masakra, miałam kiedyś chomika... Pamiętam jak się 2-3 dni nie posprzatalo to jak jechał jak nie wiem [emoji23][emoji23]
Moj chomik akurat ma długo czysto . Ale to pewnie dlatego ze ma dużą klatkę i jest starszy i juz tak nie szaleje. Ale zapach swinek. Chomik to pikus przy tym

To slyszlalm że nie raz nie słychać A widać serduszko [emoji173] Już się nie mogę doczekać kiedy je usłyszę, chyba będę ryczec [emoji22]
I słuchajcie też gina! [emoji38] Bo czasem nie puszcza serduszka tak wcześnie, ale mówi np. Ciąża żywa. Co oznacza, że serduszko jest [emoji3526] migajacy piksel na ekranie to serce jakby co hehe [emoji38]

reklama
Świnki nigdy nie miałam Ale chomika owszem, później przyniosłam do domu psa i chomik robił się ciągle sztywny, nie wiem dlaczego?! I niestety musiałam to wydać kuzynce [emoji22]
Moj chomik akurat ma długo czysto . Ale to pewnie dlatego ze ma dużą klatkę i jest starszy i juz tak nie szaleje. Ale zapach swinek. Chomik to pikus przy tym

Do góry